- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
válasz
King Unique #44528 üzenetére
Most bedugtam a régi 1 terrás Samsung HDD-met (USB3.0), amin a filmeket tartom. Rámásoltam egy 4 gigás file-t minden gond nélkül. Átlag 70-80 körül másolt.
Tehát csak ezzel a WD-vel, vagy a rack-el van gond ezen a laptopon... Ha lementem róla az adatokat (mert olvasni tudom ugye), és leformázom, akkor az segíthet vajon?
Vagy rendelek egy másik tipusú rack-et, és azzal is kipróbálom... -
Andie
őstag
válasz
King Unique #44526 üzenetére
Szia!
Hüha, köszi a részletes segítséget! Átolvastam amit írtál a másik topicban, és próbáltam kizárni néhány lehetőséget.
Rádugtam egy másik laptopra, amin win7 van. Leszedtem róla egy 1,5gigás filmet a laptopra, ezt szépen olvasta, mint amott is. Majd egy másik könyvtárba visszamásoltam. Az elején ez is kb 25%-ig elsuhant, 100 mbyte/s sebességgel, majd belassult, 22-25 mbyte/s -re, és szépen végigírta, a végén, 99%nál állt pár másodpercet, gondolom akkor ürítette ki a cachet, amit az elején teleírt. De ez szépen megcsinálta.
Tehát valami ezzel a laptoppal vagy win10-el van... -
Andie
őstag
Sziasztok!
Van egy laptopból kimentett, alig pár hónapot használt 1 TB-os vinyóm (asszem WD blue). Kb félig van, fontos adatokkal, de a laptopot eladtam.
Most hogy hozzáférjek az adataihoz, vettem egy ilyen hdd tokot. Szépen bele is passzintottam, minden frankó. Olvasni gyönyörűen olvas róla a win 10, kb 110 mbyte/s-el. 8-10 gigás filmet leszed róla 1-2 perc alatt.
Viszont írni nem tudom. Elkezdi az írást, felmásol rá kb 500-600 megát, és aztán belassul, majd pár másodperc múlva megáll, majd kb 1 perc tökölődés, 0 sebesség után a win kidobja, hogy szüntessem meg az írásvédettséget.
Mi lehet a gond? Valamit tuti nem jól kezel az írás közben... -
Andie
őstag
válasz
King Unique #43902 üzenetére
Értem. Elég szomorú!
A HDS az fizetős, ha jól emléxem? Mert csak ezért a ficsörért akkor nem venném meg.
Most találtam egy KeepAliveHDD programot, ezt akár énis írhattam volna, mert tulképpen semmi mást nem csinál, csak beállítható időközönként beleír egy txt fileba az adott drive-on. Egyszerű és nagyszerű.
A HDS nemtom micsinálhat? Mert azt is olvastam, hogy a HDD firmware beállításait nem lehet felülírni szoftveresen. -
Andie
őstag
Sziasztok!
Kaptam a céges DELL-be egy Western Digital Blue 1Tb vinyót, mert az előző bekrepált. (az valami más tipus volt, most nem emlékszem, hogy mi)
Ez az új viszont azt csinálja, hogy kb fél vagy 1 perc idle után leállítja magát, és után kell neki 1-2 mp mire magához tér. Ez pl abban nyilvánul meg, hogy rég nem használt könyvtárak megnyitásakor nem reagál 1-2 mpig, vagy nézek egy videót, megállítom, mert hivnak, 2 perc múlva inditom tovább, megakad, majd szürke töredezett kép pár másodpercig, mire megtalálja a keyframe-t újra.
Nem lehetne beállítani valahogy, hogy ne állítsa le a vinyót ilyen rövid idő után? Néztem az energiagazdálkodásban, ott az van a HDD-nál, hogy "soha"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest