- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horbal
őstag
válasz
liksoft #4076 üzenetére
Üdv,
Bocs a stílusért (tudom, hogy ez a PH-n nem divat, elég régóta vagyok itt tag) de már nagyon unom ezeket a dolgokat, utánaolvasok utánajárok nagynehezen eldöntöm erre ez van...
Nem értem ezt az interferálós dolgot, semmi nem rezonál a gépben, még egy vincsi van egy 40G-s barrakuda, meg mint írtam két sflex venti ami mint köztudott az egyik leghalkabb folyadékcspágyas darab, semmi rezgést nem kelt...minden szilikon alátétezve van, mindent gumi bigyók tartanak, és eddig semmi ilyen zörej nem volt...
Ami furcsa az az, hogy ha a seagate-re ráteszem a kezem semmit nem érzek az új samu esetében viszont, ciklikus vibrációt érzek...ez nekem fura...
Holnap átrakom, egy másik helyre de szvsz ez valami szerkezeti hiba...
Ha az átrakás sem segít vissza fogom vinni akár garis hiba akár nem...nem fogom ennyiben hagyni az biztos...
-
Horbal
őstag
Hát a kurva annyát,
Most betettem a beszerelő sínek meg a HDD közé minden rögzítési ponthoz egy-egy szilikon alátétet de ha nagyon figyelem még így is hallom...De nem is ez a baj, hanem, hogy ilyen szakaszosan csinálja, mintha nem lenne egyensúlyban a tányér vagy mittom én...
Seagate-et kellett volna vennem lassabb de legalább nem búg...
Ja a ház lábai alá meg bringa belsőből vágtam alátéteket...az is segített valamit...
Most vegyek még akusztikai szigetelő anyagot, hát a faxomat... -
Horbal
őstag
Sziasztok,
Furcsa jelenséget vettem észre egy új Samsung 250G-s Sata II-es vinyónál.
A vinyó vibrál nem túl erősen de vibrál, ráadásul nem folyamatosan, hanem kb így (ez most vicces lesz nem röhögni): Brrr....Brrr....Brrr...Brrr... szal ilyesmi. Nem kerreg, nem melegszik, smart rendben minden rendben de rohadt idegesítő mert pont olyan frekin csinálja, hogy meg lehet tőle bolondulni...Most vettem SFlex ventiket szal most ez a rohadék a legzavaróbb a gépben...
Valaki tapasztalt hasonlót...?
Garis probléma ez vagy nem...?
Okozhat ez meghibásodást később...?(Azért vettem samut mert mindenki dícsérte erre ez van
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Medence topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest