- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoza24
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #20514 üzenetére
biosban nincs ahci üzemmód a satánál,csak enabled,disabled
ez egyébként miért volna szükséges?lehet csak xp-t tegyek rá inkább?
-
Zoza24
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #20512 üzenetére
perfekt főnök,jumpereléssel már látszik win7 alatt a hdd,egy ata hdd-n van a rendszer...
arra leszek még kíváncsi ha azt a vinyót kiveszem,simán a satásra hogy tudok egy szűz rendszert feltenni -
Zoza24
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #20510 üzenetére
abit kv8 pro
WD10EARS-00y5b1 a vinyómár én is a vinyó honlapján vagyok a jumperelést keresem
-
Zoza24
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #20508 üzenetére
sztem csak sata1es a lap (Socket 754)...a vinyó sata 2es...nem tudom milyen jumpereléssel lenne a vinyó is sata1es üzemmódban,mert a cimkéjén ezt sajnos nem látom...
-
Zoza24
senior tag
érdeklődnék,hogy ha egy régebbi alaplaphoz csatolt terrás vinyót nem látja még a bios sem,akkor mit lehet tenni?
-
Zoza24
senior tag
üdv!
segítség kéne...van egy 750es samu vinyó és azt írja sentinel,hogy 184 hiba,mely gyártó specifikus...visszaolvastam a topikban,de konkrét segítséget nem találtam,csak mindenkinél a problémát olvasom...
tipp?
Zoza
-
Zoza24
senior tag
üdv!
van egy maxtor rendszervinyó,ami rendesen működik,de az utóbbi időben néha fagy a gép,naponta kb 2-3szor ,s hallani hogy kattan a vinyó...ettől eltekintve tökéletesen műxik...az a gyanúm,hogy haldoklik a fiú...tudnátok esetleg valami olyan tesztprogit amivel ki lehetne deríteni mi is a bibi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Viccrovat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- További aktív témák...
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- (40db) Samsung SSD Bazár 250GB 500GB 1TB (850 EVO, 860 EVO, 870 EVO, 860 PRO, 850 PRO)
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest