- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sami22
aktív tag
Sokadik kérdésem, ebben az ügyeben, de próbálom biztossá tenni, hogy a hdd a ludas, nem szeretnék rossz alkatrészt venni, kölcsön kérni most nincs lehetőségem.
Most azt csinálja a gép, hogy a win betölt, kapok egy "üdvözöljük" képet, majd minden elsötétül, a kurzort látom, tudom is mozgatni, fél óra után pedig hibaüzenetek kezdenek megjelenni, mindegyik egy-egy .dll fájl betöltésének hibájáról . Közben is nagyon hangos a merevlemez. Ez inkább a HDDre, vagy a videókártyára tereli a gyanút?
-
Sami22
aktív tag
10. indításra, de akkor is csak csökkentett módban nagy nehezen betöltött a win, a hdd eközben is szörnyű hangokat adott. De sajnos most fagy állandóan, semmit nem tudok tenni. Azt hiszem megadta magát végleg.
-
Sami22
aktív tag
Végzett a HD tune. Maradt 5 hibás blokk, ami 0.2%. A HD sentinel 72%-os kondíciót ír, a SMART fülnél egyik "érték" sincs a "küszöb" alatt. [link] Ezt a cikket elolvasva ez jó jelent. Ennek a cikknek a hozzászólásaiban a cikk írója megkérdőjelezi a HDD Regenerator érdemeit. Ki kéne zárni a bad sectorokat. De hogyan? És a legfontosabb: valóban hosszú távú javulást érhetek el, vagy jobban járok, ha nézek magamnak és a windowsnak egy SSD-t, a WDre pedig csak nem túl fontos adatokat gyűjtök?
-
Sami22
aktív tag
válasz
BlackPriest #27164 üzenetére
Olvasgatva a topicot én is arra jutottam, no meg arra, hogy ezzel maximum elodázni tudom a problémát, megoldani nem. Lehet, hogy gariztatni kéne. Csak hát (még csak 75%os keresés után az igaz) 0.2% hibás blok miatt szórakozni a garival......
-
Sami22
aktív tag
Üdv.
"Nem indul a win 7. Történt a minap, hogy az indítás a "win indítása" ablaknál megállt. Lemezről csináltattam vele egy javítást, minden működött tovább. Az eset után két héttel, vagyis ma, újra ez történt, megint javítás, újra sikeresen, de utána a böngésző is megfagyasztotta a gépet, kénytelen voltam újraindítani, mert semmire sem reagált. De sajnos ezek után csak fekete képernyőt kapok. Semmi az újraindításnál szokásos szöveg, semmi "windows indítása". Beraktam hát a telepítő lemezt, hogy újratelepítsem, de nagyon-nagyon lassan indult el a telepítés, most néztem rá, egész eddig azt hittem, hogy el sem fog indulni. Mi lehet a probléma? Megelőző probléma nem volt, vígan böngésztem, BFeztem, aztán ma ezt kapom az arcomba. Hardver probléma talán?
Még annyi, hogy frissíteni nem engedi magát."Ezt írtam a win 7 topicba, ott azt a tanácsot kaptam, hogy nézzek rá a HDDre a HD Sentinel nevű programmal. Egy nagyon hosszadalmas újratelepítés után ezt megtettem, és 72%-os kondíciót jelez. A teszt pedig félbemarad "Sikertelen olvasó egység hibája miatt" hibaüzenettel. Mit lehetne tenni?
Egy WD Caviar Green 1Tb merevlemezről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged