Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
+(#21368) mr_ricsi
A helyzetemmel pontosan tisztában vagyok, nem kiokítást, nem lebaszást kértem, hanem esetleges segítséget, ötletet. Úgy gondolom, hogy egy szakmai fórumra nem azért ír egy ember, hogy lebasszák, hanem hogy segítsenek neki, vagy azt mondják, hogy bocs, de nem tudok segíteni.
Nem hiszem, hogy itt mindenki a farzsebből elő tudna rántani egy 1,5T-s vagy 2T-s vinyót. Ha tudnék, akkor nem írtam volna ide.
A szakmai háttérrel, hozzáértéssel köszönöm szépen, nincs gond. Csak úgy hiszi az ember, hogy mindig van nála okosabb, tapasztaltabb. -
KurtCobain
őstag
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tegnap történt egy kis baleset, a cirkót szerelte a szerelő, 2 vezetéket összeérintett és elment az áram. Eközben én filmeztem a külső vinyómról (WD15EARS). Bekapcsolás után az fogadott, hogy 89 gyenge szektor van rajta. Lefuttattam teszteket, pl HDAT-ot a Hiren's boot cd-ről, amit nem vártam meg, hogy végig menjen, mert 12 óra után 78%-on állt és másodpercenként lépett egy szektort. Közben sorra írta a hibákat. Visszakapcsolás után 590 gyenge szektor várt, ami azóta 962 lett. Ötlet, hogy mit tudnék csinálni vele? Tele van a vinyó, úgyhogy a formázás nem jó, menteni nem tudok, mert se másik vinyó erre a célra, se pénz. (Fogalmazzunk úgy, hogy biztonsági mentések vannak rajta, aminek már nincs meg az eredeti változata.
)
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged