- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
A hiba teljes mértékben megszűnt,még pár napot várok,és ha megint jelentkezik a hiba,akkor megyek a szervizbe A mostani gépem előtt,ami a maga idején is sztem közepesen erős gép volt
(1900XTX és egy A64 Venice 4000+ ~ 2600Mhz)egy chieftech 350W táp hajtotta.
,és teljes mértékben kitudta szolgálni naftával.Ezért is gondoltam a Chieftech 500W tápra,a Giga tápok pedig ha jól tudom FSP belsővel rendelkeznek.Amúgy ha tehetném,akkor egy Corsair VX450 vagy 520 tápot vennék,mert ha hamarosan lecserélem a mostani vidkarimat,egy 4830-ra
,akkor nem vagyok biztos benne,hogy az 500W Chieftech táp elég lenne.,persze ez már egy másik topikba való téma.Tényleg köszi a segítséget.
-
Dark KillerX
addikt
Úgy néz ki megvan a bibi,ugyanis a tápom SATA csatlakozójával lehet a gond,mert volt itthon egy y-alakú Molex elosztom,és ennek az egyik ágára kötve a SATA csatlakozott,hiba nélkül működik a gép tegnap délután óta.Azért persze ez nem nyugtat meg úgyhogy,azt hiszem tápcsere lesz.
[link] vagy pedig ez [link]
-
Dark KillerX
addikt
Eddig tényleg semmi gondom,nem volt a tápommal,mert korábban egy 512-bites 2900prom volt és azzal serm volt gond,pedig még az jobban megnyomta a fogyasztást.Lehet mégis csak gariztatnom kéne,a tápot,de a boltban mit mondjak?.Tuti azt fogják mondani,hogy a vinyó a rossz.
-
Dark KillerX
addikt
Akkor az szerinted jó megoldás lenne,ha adataimat amit rámentettem rajtahagyom,és veszek egy ilyet[link],és külső vinyóként használom,mert amíg nem raktam be a vinyót,addig ez a probléma nem állt fenn.Ja és a vinyót teszteltem HD Tune-nal és Sentinel-lel,és egyik progi sem jelzett hibát.Köszi mégegyszer a választ.
-
Dark KillerX
addikt
Srácok kb egy hete vettem egy Samsung 250-es SATA vinyot(használtam 5000Ft-ért),és elég furcsa dolgot művel a gépem,mert mikor először bekapcsolom a gépet,akkor a Boot képernyőnél akadozó pittyegést hallok
,a vinyó felől pedig nagyon erőlködő keregést,persze így a Boot képernyőt át se bírom lépni.
A furcsaság viszont az,ha lekapcsolom a gépet,és újból elindítom akkor már ez a jelenség nem áll fenn,azaz a win simán felláll.Mi lehet a próbléma ?A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest