- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkrisi
senior tag
Hello hello!
Lenne egy kis problémám! Az előző hsz-eimből kiderül h miért is raktam újra az xp-t és hát rosszabb a helyzet mint volt! Újraraktam az xp-t és a böngészőt ha behozom akkor lefagy de jó estben eljutok odáig h az url címet beírjam és egy mély hibahangal válaszol vissza az xp de nem ír ki semmit csak lefagy az explorer és 50% leterheli a processzoromat!
A másik érdekes dolog h a nodomat sem tudom frissíteni meg a frissítések letöltése is megállt 2%-nál! Pedig van net mert most a paint súgójába bementem és ott van h ugrás URL-ra é akkor behoz egy rejtett böngészőt és azzal működik a net!!Kérlek segítsetek rajtam mert ez nagyon felidegeyít már engem! Nem tudom h most mivel is lenne gondom vagy a vinyó vagy a memória produkálja ezt!!!!!!
-
kkrisi
senior tag
-
kkrisi
senior tag
válasz
Core2duo6600 #12296 üzenetére
A kritikus adatok alatt mit értesz? és milyen sűrűn szoktad te cserélgetni őket?
-
kkrisi
senior tag
válasz
Dzsekó #12289 üzenetére
mit értesz a "vérfrissítés" szó alatt? Most azért még lefutattam a vinyón egy lemeztöredezettség mentesítést hátha jobb lesz a helyzet! De néztem az 500gb f3 csak 10k annyit meg szerintem meg ér! Főleg ha halkabb is!
És azt h érted h az enyém még csak a tanuló szériához hasonlítható??
-
kkrisi
senior tag
válasz
Dzsekó #12283 üzenetére
háát nod32 vírusírtóm van lefutattam és nem talált semmit a gépen! A fura hangokat meg arra értem hogy ilyen bizonyos frekvenciájú hangokat hosszan elnyújtja tehát nem "össze-vissza kerreg" hanem egy bizonyos hangon.
pedig még csak most lesz 3éves a vinyóm!!!:/ de hát ha nem jó akkor nem jó! nincs mit csinálni! amiket leírtál azok közül milyet ajánlasz inkább?500gb vagy inkább akkor már vegyek 1tb-et?
-
kkrisi
senior tag
válasz
Dzsekó #12275 üzenetére
Van egy rosszhírem!
A dolog úgy rosszabb ahogy van! ma bekapcsoltam és sokkal többet gondolkodott a gép és olyan furcsa hangszimjóniát nyomott le a vinyó mint ha az életéért küzdene! Nem tudom mi lehet a bánata a gépemnek! A vinyó jó a procimat nem terheli le semmi amikor rohadtúl gondolkozik a gép (amúgy nem lehet lassú a gépem még akkor sem ha leterhelné vmi a procit nézd meg azért milyen procim van nem egy szar széria( adatlapomon) ) A ramjaim meg nem tudom lehet az a hunyó de azokra van még gari! Azt is nézd meg milyenek.
-
kkrisi
senior tag
válasz
Core2duo6600 #12267 üzenetére
és mit nézzek rajta? vagy h van e valami baja?
és ezt mindig bekapcsolásnál csinálja azért tűnik nekem érdekessnek mert eddig nem produkálta ezt mindig pörgött rendesen!
Bekapcs- nagynehezen bejönn minden (az a néhány progi ami be van áállítva h induljon kb 4-5db) aztán akármelyikre rá akarok kattintani pl rocketdock vvagy isemi hh az msn-t elindíjjam lefagy a progi akkor kb 3per mire a böngésző bejön de néha az is fagyva de kb 20perc útánn mint az állom úgy pörög!
-
kkrisi
senior tag
Hello!
Lenne egy kérdésem és hát gondoltam tudnátok felelni a kérdésemre!
Van egy ilyen vinyóm és hát lennének rá panaszaim! Már lassan 3 éve megvan és most kezdett el olyanokat produkálni hogy alíg vannak induló programjaim de mikor bejön a windows akármit csinálok akármikor mindig lefagy valami aztán rányomok hogy zárja be de nem csinálja csak kerreg mint az állat! A böngészőről nem is beszélve mert azt kb 5perc után nyitja meg de amikor kb egy 20perce megy a gép akkor utánna már pöpec minden egyből megy nem dolgozik sokat tehát jó!Én arra tudnék tipelni hogy esetleg már elfáradt volna és éremes lenne lecserélnem? Mert nem szeretném ha 1x váratlanul beadná a kulcsot és adatveszéssel járna! remélem megérted!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest