Új hozzászólás Aktív témák
-
Biriboyka
senior tag
válasz
King Unique #50556 üzenetére
Rendben, köszönöm!
-
-
Biriboyka
senior tag
Sziasztok!
Nem HDD, de majdnem.... microSD kártyáról van szó.
A gondom, hogy nem tudom formázni. Akárhányszor futtatok NTFS formázást, mindig visszaállnak az adatok. Próbáltam partíciós menedzserrel is, de az adatok visszaálltak.
Hogyan tudom törölni véglegesen ezt a memóriakártyát?
32 GB-os Samsung kártya.
Köszi a segítséget előre is! -
Biriboyka
senior tag
Megoldottam. Testdisk segített egy kicsit, de a többit visszakellett szednem adatmentő progival.
Minimális veszteség ért, szerencsére.
Köszönöm a segítséget!! -
Biriboyka
senior tag
válasz
King Unique #47008 üzenetére
Easeus data recovery-vel mentem le az adatokat egy másik külső meghajtóra. Előtte egy másikat próbáltam, de az nem vált be.
Viszont az egyik meghajtó valahogy megjavult és olvasható. Hogy hogyan, azt nem tudom, de a sok progi közül egy javíthatott. -
Biriboyka
senior tag
Mivel ellenőrizzem a visszanyert adatokat?
-
Biriboyka
senior tag
válasz
King Unique #47003 üzenetére
Külső meghajtóra próbáltam menteni amit 18 óráig csinált(!!!). Adatok sehol, mégis foglalja a területet.
Kezdhetem előröl. -
Biriboyka
senior tag
válasz
King Unique #47000 üzenetére
Igen, RAW lett mindegyik meghajtó. Próbálom visszaszedni, de nem tudom hogy fog sikerülni. Nincs helyem a file-ok mentéséhez.
-
Biriboyka
senior tag
Sziasztok!
USB-s vinyómon elszálltak a partíciók ( rossz leválasztás következménye ). A Win látja, de nem tudja megnyitni, mindig formázni akarja őket. Hogyan, milyen programmal tudom vissza állítani őket adatvesztés nélkül?
Próbáltam már minden létező manager-t, recovery-t, de egyik sem tudta visszahozni. Látni, látja mind csak valami oknál fogva nem javítja egyik sem.
Op rendszerem Win 8.1, 64bit.
Sajnos, nincs asztali gépem csak laptopom, így bölcsöbe dugtam és USB 3.0-ás csatlakozóba.
Kérek mindenkit, hogy építő jellegű hozzászólást írjon, ne a tudatlanságomat "dicsőitse" -
Biriboyka
senior tag
válasz
techie_guy #10317 üzenetére
Esetleg egy másik táppal, de lehet alaplaphiba is szóval sokminden.
-
Biriboyka
senior tag
válasz
Sk8erPeter #10305 üzenetére
A többi vinyó hibátlanul megy.
-
Biriboyka
senior tag
Nem látja semmilyen op a merevlemezt. Tudom, hogy meghalt, mert amikor a külső merevlemzetartóba beteszem akkor felpörög majd kattogni kezd. Nem is az adatmentés érdekel, mert azt meg tudom csinálni hanem az, hogy nem lehet valahogy újra életet lehelni bele kb 1/2 órára amíg leszedem az adatokat? Mondjuk mi van akkor ha megütögetem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sorozatok
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest