- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segíteni,hogy miért csinálja a gépem a bekapcsolás után azt,hogy ellenőrizni akarja a merevlemezem fájl rendszerét?
A gépbe egy SSD-t raktam rendszernek. Erre fel is ment szépen a rendszer ami működik is. A régi HDD-t amin a régi rendszer volt, azt a friss rendszerrel a "Lemezkezelés" menüből egy egész partícióvá alakítottam ás formáltam. Ez lett a "D". Amit ellenőrizni akar minden indításkor. De csinált olyat is ,hogy fel sem ismerte,hogy van benne merevlemez.
Valamit nem jól csináltam? Mi erre a megoldás,hogyan tudom ezt megszüntetni? -
tomic
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék milyen programmal és hogyan tudom a meglévő felpartíciózott adat tárolásra használt lemezem partíció mentessé tenni?
A lemez egyik részén adatok vannak,amit nem tudok lementeni. A másik részén rendszer van ,de nem azt használom.
Válaszotok előre is köszönöm. -
tomic
addikt
[link]
Erre valaki.Annyival kiegészíteném hogy: Felpörög. Nem jön rendellenes zaj belőle.(szerintem)Másik gépben nem tudom kipróbálni, de mivel új alaplapom van és ezzel sem megy gondolom ez is kilőve.
Kábelezés rendben. próbáltam másik satával és másik helyen is. -
tomic
addikt
Sziasztok!
Volna egy seagate vinyóm. De nem tudom mi lett vele. Bios se látja. Ez ilyenkor kuka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged