- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
CL Smooth
tag
Sziasztok! Nekem egy olyan problémám lenne, hogy van egy régi p3-as gép amibe egy kis 6gb-os vinyó volt és beleraktam egy 40-es maxtort. A vinyót látja és másik gépben ki is próbáltam sentinel progi azt írja hibátlan és a gyors teszt sem jelzett hibát.
P3-as ba be és elkezdem rá telepíteni az xp-t végig simán megformázta semmi gond, aztán xp telepítő fájlokat is felmásolta majd amikor ujraindul és elindulna az xp telepítője azt irja bootoláskor hogy a rendszer betöltésekor hiba keletkezett. lehúztam a 6gb-os vinyót úgy sem jó. Már mindent megnéztem a bekötés jó ide1-en van jumperezés master szóval nem értem mi lehet gond? esetleg a bios-ba kéne valamit állítani? valakinek valami ötlete? talán mégis szar a vinyó? -
CL Smooth
tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy pentium 3-as gépbe szeretnék egy vinyót tenni, de nem tudom hogy ezek a gépek mekkora vinyót támogatnak még. Aszzem egy p3 750 vagy 800 mhz-es proci van benne. Oprendszer az windows Xp professional sp2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- 1 Tb-os NVME-k
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest