- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
cilo9
aktív tag
Üdv!
Van nékem egy 500GB-os WD Sata-s vinyóm és Asrock775VM alalapom, amin van két sata csati. Na most, ha sata-ra kötöm a vinyót, akkor semmi reakció a BIOS sem látja. Most egy SATA > IDE átalakító panellal működik a dolog, így minden gond nélkül látja kezeli, két részre particionálta, ráment az XP. Örülnék viszont ha sikerülne valahogy a Sata-ra kötni.
Van valami ötletetek, hogy hol lehet a hiba, miért nem látja sata-n? És hogy tudnám orvosolni?Üdv és köszönöm!
-
cilo9
aktív tag
Köszönöm a válaszokat! Remélem meg tudom oldani valahogy.
-
cilo9
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Asrock 775VM800-as lap, egy FSP 350-es táp (egy sata táp csatival) és egy WD500AAKS HDD. Eddig IDE-n volt 2 vinyó és 2 optikai bekötve. Mikor a sata-s WD-t bekötöttem a BIOS nem látta, visszavittem gariba cserélték. De ez is kakukk ugyanúgy nem látja a BIOS, viszont mikor kivettem a vinyó meleg volt. Gyanítom a gépem nyírja ki. Mi okozhatja ezt? Az FSP táp sata csatija, vagy az alaplap, netán a sata kábel (ezt is a boltba vettem a vinyóval)? Vagy lehet, hogy egymás után mind a két vinyó gyári hibás?
Üdv és köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iOS alkalmazások
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kerékpársportok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest