- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombadil
tag
-
bombadil
tag
Sziasztok,
Ma beüzemeltem (bár lehet inkább tönkrevágtam) egy 3TB-os HDD-t (Seagate ST3000DM001).
Nem tudtam hogy a másodlagos SATA vezérlő az alaplapon nem támogatja a 2 TB feletti HDD-ket.
Így a formázásnál mindig hibaüzenetet kaptam. Próbálkoztam más progival is, nemcsak az alap Windows-os lemezkezelővel (Seagate DiscWizard), de hiába.Gondoltam egyet és megcseréltem a DVD meghajtó kábelét a vinyóval, ami a másik vezérlőn volt és ment is minden.
Viszont Hard Disk Sentinel-ben a HDD teljesítményére már csak 98%-ot ír és ami aggasztóbb az ez:
"A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák 8338 alkalommal."
Mennyire lesz ez gond a továbbiakban? Nyilván az előző SATA vezérlővel volt valami gond, de most már a másikon megy, de kérdés hogy meddig?
Megbízható még ez így?Csak pár filmet tárolnék rajta, de akkoris, ha jövőhéten bedöglik az nem lenne jó.
-
bombadil
tag
-
bombadil
tag
Sziasztok!
Egy Western Digital WDC WD20EARS-00MVWB0 2 TB-os HDD-vel lenne problémám.
A mai napig be volt szerelve PC-be, semmi gond nem volt vele. Ma viszont át kellett tennem egy Chieftec Black Box USB 2.0, E-sata rackbe (pontos típust nem tudok, kb 4 éves lehet).USB-n keresztül csatlakoztattam a géphez, kb 3 perc alatt ismerte fel. Töltöttem le rá kb 1 GB-os filet, amit nem sikerült megnyitnom, ellenőriztettem és kiderült kb 30%-a van letöltve. Újbóli letöltés után sem volt megnyitható. Ezután ellenőriztem régebbi fájlok crc-jét, hibásak voltak.
A Hard Disk Sentinel 94%-osnak jelezte a lemezt, talált rajta 4 hibás szektort. A rackbe helyezés előtt hibátlan volt.
Szerintetek az USB rack valahogy 'megkavarta' a vinyón az adatokat és nagy részét tönkre tette
Milyen USB 2.0-ás racket ajánlotok ehhez a vinyóhoz? Mindenképpen rack-es megoldás kell, mert laptopra váltottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest