- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
samfishR
senior tag
Sziasztok,
Írtam az alaplapos topikba is, de beírom ide is, hátha tudtok segíteni
Vettem egy Asus z87-a alaplapot. Rájöttem, hogy nincs rajta IDE csatlakozó, így vettem egy konvertert a régi vinyómhoz. először felismerte, majd tegnap óta sehogy sem bírom előcsalni... Tudnátok segíteni, hogy hogy lehetne működésre bírni? van különbség 2 boot között, ha csatlakoztatva van a régi vinyóm és ha nincs:
ha csatlakoztatom, POST előtt kb 10mp-ig gondolkozik a gép, valamint a windows is a töltés elején ("Starting Windows") kb 10mp-ig nem csinál semmit, nem hallani a másik vinyót amin a win7 van, hogy töltene. Ha leválasztom a régi vinyót, azonnal jelentkezik a POST is, és a windows is szinte egyből betölt.... Ötletek? Próbálgattam gányolni BIOS-ban, de nem sikerült még működésre bírni.. Köszi előre is!
-
samfishR
senior tag
válasz
liksoft #10824 üzenetére
sok idő volt, de sikerült, kösz a segítséget
Taifa Díaz:: Még régebben daraboltam szét így a vinyót, akkor azt hittem hogy yó megoldás, de később rájöttem hogy nemA C-n volt a windows, d-n a játékok, e-re (itt R:\) mentettem a programokat, képfájlokat), f-re meg a többit, ha betelt az e meghajtó. A D:-t mindig formáztam win reinstall után, mert a játékok nem indultak el. Így az e-n maradt a sok program, képfájl, film stb, amit nem akartam letörölni. A D-t és az F-et meg össze akartam olvasztani, mert azzal többet érek, ha van egy meghajtón 6GB szabad hely, mint 2 meghajtón 3-3..
-
samfishR
senior tag
sziasztok
nem igazából hardver gond, nem is adatmentés, szóval csak ide írom.
Van a vinyón 2 partícionálatlan terület. ezt a kettőt szeretném valahogy egyesíteni, de nem találtam rá semmilyen programot. vezérlőpultban ügyeskedtem, de ott sincs rá lehetőség.
Ez a kép róla, itt a 2 zöld részt kéne egy 80GB-ossá összetákolni.. lehet h nincs is rá mód? Előre is kösz
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged