- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
chapo
tag
válasz
King Unique #44410 üzenetére
Igen, az lemaradt. 2,5-es a winyó...
-
chapo
tag
Üdv mindenki,
van egy éppen 2 éves samsung m3 1,5tb-os külső hdd-m, amivel úgy tűnik, elég komoly gondba kerültem. Ma délután bedugtam a gépbe, de nem kezdtem el használni egyszerre, aztán 1-2 perc múlva azt láttam, hogy eltűnt a sárgán villogó automatikus lejátszás - ablak ikonja a tálcáról. Gondoltam elmozdult a csatlakozó (4 éves lesz a laptopom, kicsit már "lazák" az usb csatlakozói, előfordul hogy "ledobja" a külső hdd-t). Kihúztam a külső winyót, aztán bedugtam, semmi.. Újra indítottam a gépet, bedugtam, semmi. Vagyis akkor felfigyeltem egy kb 5-6 másodperces búgó hangra, amit a winyó ad ki, mikor csatlakoztatom, aztán elnémul, és semmi.
Találkozott valaki hasonlóval? Lehetséges, hogy maga a hdd nem kuka teljesen, hanem pl szétszedve, beletéve egy gépbe még működhet? Nemrég esett át a laptopom egy újratelepítésen, és ezen a külső winyón volt az összes cuccom, marhára örülnék, ha nem kellene kukáznom az egészet.. Valaki, valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged