- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Lajmund
őstag
válasz
Lajmund #55248 üzenetére
Vagy az is jó ha elnavigáltok a megfelelő topikba. Kikapcsoltam a jelszot a bejelentkezéshez de kb semmit nem ért. Keesgéltem neten de szarul keresek valószínűleg mert konkrétan ilyenre nem találtam választ. Nagyon kiborit.
Nézem a meghajto biztonsági dolgait de ott csak azt találom a hogy a system és én fwlhasználo dolgait hogy tudom korlátozni de feloldani ezt a nyomorolt hhd-t nem tudom vagy nem találom vagy nem látok csak nézek nem tudom elnyomni meg nem akarok semmit úgy higy nem vagyok biztos abba amit csinálok. Nagyon jól esne valami iránymutatás
Tudom aki ebben él annak könnyű a megoldás de nem vagyok elég mélyen a témába és napokat se szeretnék ennek a megfejtesévél foglalkozni főleg gondolom hogy két gombnyomás valahol a biosba vagy nem tudom de a jelengeli tudásommal magamtol nem merek belevágni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest