Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iOS alkalmazások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Lajmund
őstag
válasz
Lajmund
üzenetére
Vagy az is jó ha elnavigáltok a megfelelő topikba. Kikapcsoltam a jelszot a bejelentkezéshez de kb semmit nem ért. Keesgéltem neten de szarul keresek valószínűleg mert konkrétan ilyenre nem találtam választ. Nagyon kiborit.
Nézem a meghajto biztonsági dolgait de ott csak azt találom a hogy a system és én fwlhasználo dolgait hogy tudom korlátozni de feloldani ezt a nyomorolt hhd-t nem tudom vagy nem találom vagy nem látok csak nézek nem tudom elnyomni meg nem akarok semmit úgy higy nem vagyok biztos abba amit csinálok. Nagyon jól esne valami iránymutatás
Tudom aki ebben él annak könnyű a megoldás de nem vagyok elég mélyen a témába és napokat se szeretnék ennek a megfejtesévél foglalkozni főleg gondolom hogy két gombnyomás valahol a biosba vagy nem tudom de a jelengeli tudásommal magamtol nem merek belevágni.
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Diablo IV
- További aktív témák...
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nézem a meghajto biztonsági dolgait de ott csak azt találom a hogy a system és én fwlhasználo dolgait hogy tudom korlátozni de feloldani ezt a nyomorolt hhd-t nem tudom vagy nem találom vagy nem látok csak nézek nem tudom elnyomni meg nem akarok semmit úgy higy nem vagyok biztos abba amit csinálok. Nagyon jól esne valami iránymutatás