Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Patrick
üzenetére
"Nem az az alkatrész, amit évenként érdemes cserélni."
Ez nem érdemesség vagy idő kérdése. Amikor lemerül, akkor cserélni kell. (Egy új alaplapomban már két hetes korában cserélni kellett, és van egy tartalék PC, ami kb. évente egyszer van bekapcsolva, és kb. évente cserélni kell az elemet is benne.) -
liksoft
nagyúr
válasz
Patrick
üzenetére

Igaz, a sima reset nem mindig elég. Az is igaz, ezrelékes a kondihoz képest. Nem lehet, hogy a proc foglalat mozgatásakor javult meg egy érintkezés? Mind használt lábakban, mind teljesítményben a proc más alap és protected üzemmódban.
Mindegy, a lényeg, hogy megy! GRAT!
-
válasz
Patrick
üzenetére
Akkor valami nem kerek a géppel ahogy liksoft is írta.
liksoft : Igen lehet hogy inkább csak személyes tapasztalat, nekem amiket hoztak lapcserére, csere után ráindítottam - kékhalál, tovább nem foglalkoztam vele, újrahúztam.Win98 általában bebootolt, szépen lecserélgette a drivereket.
-
Dzsekó
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi