- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
válasz
mr_ricsi #26339 üzenetére
Mert arra nem gondoltam, hogy cserélni kéne.
Nem az az alkatrész, amit évenként érdemes cserélni.
Mellesleg 300 Ft-ért ma vettünk egy újat, beleraktunk, bios beállít és kikapcsolt a gép a java telepítés közben, ok, vissza biosba, alapra minden, most egyenlőre megy.
HA ismét kikapcsol, akkor a lapot visszaküldjük a gazdájának és fizet.
-
Patrick
addikt
válasz
liksoft #26337 üzenetére
Köszi!
Igazából vagy 3-4-szer biztos kivettem a procit és vissza raktam, már a srácnál, aztán nálam, no meg azért, hogy megnézzem a lap támogatja e ezt a procit, a lapkán volt ilyen azonosító kód, vagy a sapkán, vagy minek hívják.
Na akkor pasztáztam újra. Sztem a lábak a helyükön voltak, mert igazából ment a gép.
Mind használt lábakban, mind teljesítményben a proc más alap és protected üzemmódban.
Ezt jó tudni!
No ez pipa.
Köszi a segítséget Neked is.
-
Patrick
addikt
válasz
liksoft #26332 üzenetére
Most kapaszkodj!
Szal, amit csináltam, táp kihúz, cmos át, elem ki. Vártam kb 20 percet, közben raktam hővezető pasztát a procira, na nem mintha meleg lett volna, meg votl is rajta egy kevéske...50-55 fok körül volt.
Ok, hűtő vissza, elem vissza, cmos át, táp bedug. Megy, az egy dolog, de telepít! És már fent is van az XP + a driverek, minden frankón megy. Telepítés előtt 80 fokot írt a procira, mire végzett a telepítéssel és meg tudtam nézni biosban, már csak 51-et.
Most komolyan, elem ki és be? Mi köze volt? Mert cmos resetet eddig is csináltam.
Ehh... nehéz szülés volt.
-
Patrick
addikt
Nos, ugyan úgy leáll, kikapcsol a gépem, mielőtt elkezdené telepíteni az XP-t. Lentebb már írtam róla, azóta próbáltam + ventit, saját ramjaimat, vgam, tápom, monitorom, mindent. 160 gb-os samsung sata2-es lemezt megformáztam, volt még +2 partíció rajta, adatok mentve, majd az egészet egybehúztam. Bootoláskor bejön a telepítő, de a formázás és kiválasztásig már nem jut el, egyszerűen kikapcsol a gép.
Most azt próbálom, hogy egy másik vinyot egy ide vinyót teszek bele és azzal próbálom, hátha.
Valami ötlet még?
-
Patrick
addikt
válasz
DarthSun #26282 üzenetére
Akkor megpróbálom a ramjaimat, esetleg a videokártyámat, a bios alapon van úgy is. Meg valahogy bebootoltatni, bár az eddig sem sikerült.
Amikor kiírja, hogy csökkentett mód, a windows betöltése és a legutolsó helyes konfiguráció betöltése, akkor is akár melyikre megyek kikapcsol.
-
Patrick
addikt
Üdv!
Adott a következő probléma.
Haver egyik régi gépében cseréltünk alaplapot, mert az asrock felmondta a szolgálatot. Most egy Abit KN9 SLI van benne (használt) és két új ddr2-es 800as ram, 2*1 gb.
Viszont így csere után, nem indul el az xp, nem jön be, ha nem mielőtt a betöltő csíkhoz érne, kikapcsol a gép. (samsung 160 gb sata II )
Az én gépemben már leformáztam újratelepítettem az xp-t, tökéletesen fut 775-ös lap mellett, mivel az övében a telepítő elején kikapcsol a gép. Szóval megformáztam felraktam az xp-t az én gépemen, de amint visszarakom az am2-es rendszerbe és elindítom, fogja magát és kikapcsol még az xp-s logo megjelenése előtt. Nem tudom már mit csináljunk, van valakinek ötlete?Köszi!
-
Patrick
addikt
Nos Urak.
Lövésem sincs néha miért kerreg a vinyom, valamit dolgozik de nem tudom mit. Töredezettség-mentesítve van, lemezkarbantartó futtatva, spybot, tune up, nod. Egyik sem talált semmit. Virtuális memória nincs bekapcsolva. Win7 x64.
HDD sentinellel megnéztem 1 szektorhiba van, minden más okés. Ha játszom néha így meg meg akad a game, de csak nagyon minimálisan, alig lehet észrevenni, de azért én észreveszem.Attól függetlenül is gyors a rendszer és stabil, ez az egy dolog zavar.
No Urak, ötlet?
-
-
Patrick
addikt
Sziasztok, win7 alatt vagy egy vinyóm. Kikapcsoltam a gépet, majd másnap be és nem látja a vinyót a gép, a bios sem. Mitől lehet? Próbáltam már mindent. Ötlet valakinek?
-
Patrick
addikt
Sziasztok.
Van egy 160 gb-os samsung ide vinyom.
Az a problémám, hogy bekötöm elindul a gép, a vinyot nem ismeri fel, restartolok és felismeri, de akkor nem lép tovább és a biosba sem tudok belépni, egyszerűen megáll. Próbáltam slave, master, mindent de nem akar tovább menni, pedig nem is erről bootolna.Van ötletetek?
Köszi
Üdv:
Aptrick
-
Patrick
addikt
Sziasztok.
Vettem egy Maxtor sata 250 gb-os vinyót.
Miért van az, hogy a biosban látom a vinyót, az eszközkezelőben is, de a sajátgépben meg nem.Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SKhynix PC811 2TB NVMe SSD! 7000-6500MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest