- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz
FireKeeper #25445 üzenetére
A Smartot is lehet nullázni valahogy, de a lényeg nem fog változni, csak szemre megnyugtatóbb a 100 %.
-
Mankó
veterán
válasz
FireKeeper #25439 üzenetére
Ingadozó tápellátás miatt, igen okozhat.
Példának okáért: volt nálam egy 7200-es 320as notiwinyó, amit egy külső táp nélküli rackbe próbáltam ki. A winyó 0 km-es volt, s kb. 4x indítottam el a rackben. Voltak anomáliák, a gép hol látta, hol nem, de ha bekötöttem belső satára, akkor hibátlaul működött.
Sentinel ezt az üzenetet adta: " A lemez felpörgése során előfordultak problémák 2 alkalommal. Ezt okozhatja merevlemez probléma vagy nagy terhelés (gyenge tápegység)."Konzekvencia: a 7200es winyóknak nagyobb az áram igénye, amit a táp nélküli rackek nem tudnak kiszolgálni. A 4x-i használat eredménye az lett, hogy a kondíció lement 94 %-ra.
-
djculture
félisten
válasz
FireKeeper #25414 üzenetére
Sentinelt le is lehet nullázni amúgy... De ha korrekt emberke ilyenre nem is gondolok.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #25392 üzenetére
más valakinek tipp, hogy ez mitől lehetett, lehet-e tenni valamit ellene, egyáltalán izguljak-e ezen?
-
djculture
félisten
válasz
FireKeeper #25394 üzenetére
Akkor már érthető ezek a dokkolók nem arról hiresek hogy szépen bánnának a vinyóval. Gondolom lett egy felpörgési hiba amit megjegyzett a smart.
-
djculture
félisten
válasz
FireKeeper #25392 üzenetére
Ha teljesítmény is csökkent az érdekes. Nem lehet hogy valami vezérlő driver zavar be? Mert láttam már ilyet is. Vagy a tápellátás nem frankó.
-
liksoft
nagyúr
válasz
FireKeeper #11112 üzenetére
Azonosak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged