Új hozzászólás Aktív témák
-
flegos
senior tag
Sziasztok!
Bocs ha nem jó helyre írok, nem találom a megoldást, de hátha nektek van valami ötletetek, 2db SATA II vinyó van a gépemben (XP SP3 rendszer). A másodlagos vinyómat kivettem a gépből (amin csak anyagok vannak) mert a DVD irom nem tud dupla layeres lemezt irni. Gondoltam csatlakoztatom másik gépre és arra átmásolom, na ez nem sikerült, 10 gépből 1 sem ismerte fel se PC se Mac. A BIOS minden estben látta a vinyót de olvashatatlanként, tehát inicializálni kellett volna de abban az esetben pedig elvész az összes anyag, nem lenne jó. De a meglepő az, hogy visszaraktam a saját gépembe amiben volt és az sem látja, csak BIOSban és a képernyő jobb alsó sarkában ahol vannak a kis ikonoka plug and play eszközöknél, de lemezkezelöben szintén olvashatatlanként jelenik meg
( Ez egy Seagate 80GB vinyó, mit tudnék tenni, hogy adatvesztés nélkül elérhetővé váljon a vinyó?
Ha valaki tud segíteni nagyon örülnék!
Előre is köszi!Üdv, flegos
-
flegos
senior tag
Üdv!
Lehet nagyon buta lesz a kérdés, számít az valamit a vinyóknál, hogy ha esetleg fejtetövel van berakva a heylére és nem a szokásos formában? Úgyértem aljával felfelé fordítva, vagy éppen élére állitva. -
flegos
senior tag
Udv!
Segitseget kernek, van egy M2N-SLI alaplapom raktam bele egy 160GB ATA133 vinyot es egy Seagate 80GB SATA2 vinyot, az a problemam, hogy a BIOS-ban latom a vinyot (SATA2) de az XP csak mint eltavolithato hardvert jelzi, ugy mintha egy PenDrive lenne csatlakoztatva.
Nem tudom ertitek-e a problemat, hogy lehetne ezt kikuszobolni, hogy normalisan lassam XP-n is.
Valaszokat koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 512 Gb-os NVME-k
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest