- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #10246 üzenetére
Ezt már mindenki maga tudja, mennyit érnek az adatai, netről pótolható, vagy pótolhatatlan családi fotók, könyvelési adatok és akkor mindjárt másképp áll a széna.
Igazság szerint egy megírt optikai lemez pillanatnyi olvashatósága sem elég garancia, én lemezminőségi tesztet szoktam is szoktam futtatni (Nero CD-DVD Speed), valamivel többet elárul.
Konfig meg olyan dolog, hogy segítségkérés esetén valóban nem egy hátrány, de attól eltekintve van némi gyerekes vonzata is (kinek nagyobb a farka, nekem menőbb autóm van stb.), szóval nem lehet elvárás, hogy mindenki foglalkozzon ezzel.
Ettől függetlenül, aki segítséget kér, odateheti a végére, hogy "konfig az adatoknál", szokták így.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #10252 üzenetére
Elég átláthatatlan az adatlapod, nem volt kedvem kiböngészni, de egyébként talán nem kéne okoskodni akkor, amikor az ember segíteni próbál.
Nem tartod kissé pofátlanságnak?
Tuningnál mondták már, hogy fixálni kell a PCI-E frekit? --> [link]
"chkdsk most nem volt" Mi az, hogy "nem volt"? Attól még lehet...Tőled függ.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #10243 üzenetére
Nincs húzva a gép?
Milyen tápod van?
chkdsk /f /r -
Kernel
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #10243 üzenetére
TC bájtról-bájtra végigolvassa, ami persze időt is igényel. Mint egy másolás, persze az írásnál gyorsabb az olvasás. De az sem mindegy, hogy két vinyón kell összehasonlítani, az gyorsabb. Egy vinyón ugyanannak a fejnek kell ugrálni ide-oda, vagyis lassabb.
Van egyrészt a fájlösszehasonlítási funkció, amivel két kijelölt fájlt lehet összehasonlítani, vagy van a Könyvtárszinkronizálás (amúgy főleg backup célra való), ahol ilyenkor be kell pipálni, hogy "Tartalom szerint", utána mehet az összehasonlítás.
Legalábbis én hibátlannak veszem azt ami írás után működik ha használni szeretném.
Az íróprogram automatikus ellenőrző funkcióját kell használni, hogy írás után nézze meg. Ezután már nem kell a TC sem, ugyanaz.
-
Kernel
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #10236 üzenetére
Hibásan működő hardver tud érdekes dolgokat csinálni. Nekem alaplappal volt egyszer gondom, bár a tápja is problémás volt, mint később kiderült.
CD/DVD-írásnál 1-1 hibás byte besikerül, HDD-k közötti másolásnál, cache ürítés vagy restart után 1-2 byte valahogy nem egyezik (TC: összehasonlítás). Meg egyéb, megmagyarázhatatlan jelenségek, aminek egy stabil gépnél nem szabad előfordulni.
-
Zeratul
addikt
válasz
ez_meg_emaz #10233 üzenetére
Raw Error Rate és Seek Error Rate csak érdekesség, nincs jelentőssége a merevlemez egészségi állapota szempontjából. Nem véletlen hogy más merevlemezek smartja nem is jegyzi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mozilla Firefox
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500, Adata SU800 stb.) frissítve:06.19
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest