- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
Unteroff #46887 üzenetére
Próbálj meg egy minőségi sata kábelt beszerezni/cserélni! Nálam is voltak furcsa gondok a két hdd-ből az egyikkel, hülye fejemmel rendeltem is egy újat, mert a rajta lévő adatokat nem tudtam másra lementeni (a másik is tele volt) és rosszul érintett volna, ha elveszik. Már berendeltem, utána jutott eszembe, hogy megnézem másik kábellel és azzal minden tökéletes volt. A hibás kábelnek pedig ránézésre nem volt semmi baja, amióta a gépben volt, nem is bolygattam, mégis lett valami hibája. Ezután lecseréltem mindet egy minőségire!
-
Unteroff
aktív tag
válasz
Unteroff #46885 üzenetére
Fejlemény:
Ma átraktam egy másik gépbe a 1 terrás Black-et. Minden gond nélkül felismerte, annyi volt benne a fura, hogy volt rajta ~40 Gb adat. De mikor belenéztem, nem találtam semmit, még a rejtett mappa mutatásával se. Megtudtam formázni is, a HD sentinel semmi hibát nem írt ki, sose volt rajta még a lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban sem írt semmi hibát (egy régi 500 Gb-os lemezemen volt hasonló probléma, hogy előbb még látta, de lassú volt, aztán már nem, utána mind ha semmi nem történ volna, viszont nála volt 9836 alkalommal hiba volt).
Most vissza raktam a gépbe és minden normális, azt leszámítva, hogy minden adat kampó. Annyira nem fontos, csak játékokat tároltam rajta.Meg tudom valamilyen programmal nézni, hogy mi lehetett a probléma? Csatlakozók rendben voltak, bár mostanában akarok kitakarítani és egy kábel menedzsment kialakítani.
Illetve bírják a lemezek (csak HDD, SSD-t nem), ha kb 1-2 hetente elvégzek egy töredezett mentesítést, törlök játékot, újat rakok rá, 1-2 hetente frissítés érkezik rá, stb?
Előre is köszönöm a választ!
-
Unteroff
aktív tag
válasz
Unteroff #46563 üzenetére
Elméletileg teljesen megjavult, szétkaptam gépet, hátha a merevlemez kábel rossz, vagy van valami külsérelmi nyom... De azt vettem észre, a tápkábel pár tűje már nem érintkezett a deszkával... Félig ki volt fordulva. Visszanyomtam és minden jó.
Már azt hittem kuka a vinyó, vagy az alaplap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged