- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Baboon #10932 üzenetére
A vinyót egy rezgés csillapító szivacsra tettem a ház aljába. Szerintetek melyik fele legyen a szivacson?
Egyik se. Hamarabb nem tudtam felrakni képeket, mivel csak a gép bekapcsolása előtt tudtam fotózni, de szóval nem nagy kaland két lemez közé beszerelni 1-2 vinyót. Ezek itt például 2 mm vastag alulemezek, azért van ilyen formájuk, mivel régi Videoton TV-ből lehet ilyeneket készen kitermelni, csak pár lyukat kellett rá fúrni. De nyilván sokféle lemez megfelel.
Ebben az a jó, hogy hűtőbordaként is funkcionál. Aljára gányoltam még egy ventit is. Videoműszerészként mindig akad(t) a fiókban pár gumiszíj, ezeket használtam fel gyors/gány megoldásként.
De így csak az alsót hűti (eleinte csak egy HDD üzemelt), bár közvetve, a lemezeken és légáramláson keresztül a felsőre is hat. Végső megoldás a ház elejénél beszerelt ventilátor oldalirányú légárama, ami a két vinyó között is elhúz.
Búgás esetén pedig az egész szerelvény alá lehet tenni szivacsos stb. anyagot.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Baboon #10947 üzenetére
A csapágy asszimetrikus terhelése miatt az indulás kérdéses. Ha sokszor áll, akkor ne, 24 órás üzemben mindegy. Egyébként ebből kiindulva a hanyatt fekvés sem a legjobb. Talpra téve viszont szivacson a panel izzad.
Sokkal jobban hiszek a szellőztetésben, mint a halkító - hűtő - stb kütyükben. Jól megtervezett szellőztetéssel a házban, maximum rugalmas rögzítés mellett jó értékeket lehet elérni. Persze ehhez a házak összes be és kilépő nyílását felül kell bírálni, esetleg újat vágni, míg máshol takarni. Lehet, hogy 3-4 venti helyett 1-2 is elviszi! Itt lehet csendesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest