- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Megkaptam. Nem vagyok túl boldog. Nincs tuningolva a géped? Ha igen, vedd default-ba és úgy használd. (Bár átviteli hiba nincs és ez erre szokott utalni.) Túl sok vizsgálat alatti szektorod van. Tápellátás is lehet ludas! Ez vagy igaz és akkor gáz van, vagy a SMART táblázata sérült a winyónak. Mindenképpen egy teljes felületi írás / olvasás tesztet rá kéne ereszteni a drive-ra. Ezt a gyártó oldaláról letölthető programmal célszerű elvégezned. Teljes teszt után lehet, hogy újra kell a lemezkezelőben inicializálni, partícionálni és formázni a drive-ot. Persze, ha hibátlan.
A riportot meg elküldtem a program írójának, mert a 100% érdekes ennél a winyónál. Én inkább programon belüli aritmetikai hibára gyanakszom. Hiszen ki is írja a vizsgált szektorok irdatlan mennyiségét.
Örülök ha tudok segíteni. ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest