- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
senzaj #46104 üzenetére
Én is belefutottam legutóbb ebbe a hibába és bár nincs semmi baj szerencsére, de ezerszer le volt már írva hogy "tilos" futárral hozatni a HDD-t. Persze jogos a felvetés miszerint a boltba is ők hozzák, de sztem nem csak egy szál zacsi gondoskodik a védelemről.
Direkt kértem is a boltot annak idején hogy alaposan csomagolják be a HDD-ket, amiket a géphez vettem, erre berakták egy karton dobozba a többi csomag mellé zacskóban légréssel... (több mást is vettem). Azt hitem az agyam eldobom amikor kibontottam... kifogástalanok de azért a csomagolóval szívesen elbeszélgetnék. Az új HDD-k még kifinomultabbak tehát különösen érzékenyek - eljön tehát még az idő amikor el kell menni a nagykerhez ahol még az alaposabban becsomagolt raklapból emeljük ki a HDD-t, mert amit néhány bolt művel a csomagolással az egy vicc.
Véleményem szerint esetedben a szállítás során a fej valahogy lejött a parkolóvilláról és az első induláskor megsemmisült, miközben felszántott néhány cilindert. Borotválkozótükörnek se jó, gariztatni kell amint lehet. Cseredarab érkezését követő kibontásnál javasolt megfelelő minőségben rögzíteni a kibontás menetét, ahogy én is tenni fogok ezentúl minden új HDD vásárlásánál... ezeket alaposan bebugyolálva vagy jól beszivacsozva kéne szállítani, nem zacsiban légréssel, bár ahogy az árak alakulnak mostanság önálló alukofferben méretre vágott szivacsbéléssel is megoldhatnák, bár ez a tervezett elavulásnak ellent mond
-
-
-
modern
aktív tag
válasz
senzaj #45748 üzenetére
Nem, eddig is ezt használtam. (vettem bele plusz ramot először de akkor még nem volt gond, csak amikor az "új" videókártyát tettem bele.. de nem minden játéknál csinálja am.. mert kipróbáltam euro truck simulátorral azzal jó.. world of tanks-el már kidobál..) de nem melegszik az se
Nem tapasztaltam melegedést, elvileg a tápnak is jónak kell lenni, mert abból próbáltam másikkal de azzal is ezt csinálta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (40db) Samsung SSD Bazár 250GB 500GB 1TB (850 EVO, 860 EVO, 870 EVO, 860 PRO, 850 PRO)
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest