- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Balage85 #349 üzenetére
Sajna a chkdsk csak ront a helyzeten. Gondolom sokáig dolgozott, mire mindent sikerült hazavágnia. Azzal a progival talán vissza tudsz hozni dolgokat, de sajna sokat név nélkül, csak típusa alapján beazonosítva. Sok utómunka lesz vele.
Szerintem több gond lehet. A haver gépében nem kapott elég tápot, így hibásan írt a felületre. (Ez sokszor javítható a felület felülírásával, de ha a servo is sérült, akkor a drive azon része hibás marad.) A haver gépe nem kezelte a 48 bites LBA-t, így 128GB után visszaírt a lemez elejére, és felülírt rengeteg adatot, adminisztrációt, amit a chkdsk csak tovább rontott. Lehet még valóban fizikai hibás ott a felület. Az adatok mentése után a drive ellenőrzése elengedhetetlen.
Szerintem címzési vagy tápgond lehetett. [link]
Szerk: Fizikailag hibás drive-ra programot ráereszteni tilos. Ugyanis mire a progi ''rájön'', hogy nem boldogul vele, addigra a hibás drive 0-ra gyalulja a felületeket. Abból már tényleg semmi nem menthető.
[Szerkesztve] -
acsak
csendes tag
válasz
Balage85 #355 üzenetére
Az a baj, hogy nem is indul el a vinyója, mert a nyákon elszállt vmi. Talán a nyák cseréjével meg lehetne oldani a dolgot, egy adatmentés erejéig. De ehhez kellene egy ugyanolyan vinyó... Illetve azt sem tudjuk, hogy mekkora az esélye, hogy így összejönne (ha 100%, akkor még esetleg venne is egy vinyót). Szerintetek?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Revolut
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7 10th Gen, 4.90 GHz, 16GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest