- Hívószám-hamisítás
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mikromanus #48249 üzenetére
Ha csak 2TB-ig kezel esetén csak akkor derül ki a hiba jó esetben ha már több mint 2TB filet ráírtál. Ekkor azt veszed észre hogy összezagyválódott a filerendszer. Rosszabb esetben észrevétlen marad és 'csak' a fileok tartalma zagyválódik szemétté. Ezt észre se veszed addig amíg meg nem akarod nyitni őket.
2TB alatti adatmenyiséggel 3TB hdd-vel is jól működhet mindaddig amíg.. -
Vynx
tag
válasz
mikromanus #48249 üzenetére
Nekem is van egy ilyen típusú dokkolóm, én is minden féle nagyságú HDD-t (2-8TB) használok benne, és idáig ilyen gondom még soha nem volt vele (sztem ez még a 10TB-ost is lazán vinné), én teljesen meg vagyok vele elégedve. Az igaz, hogy azt írják, hogy max. 2TB-ig ismeri fel a cuccokat, de ha a hiba megmaradt másik dokkolóval is, akkor nem hiszem, hogy ez a dokkoló problémája, inkább a vinyóé (lehet hogy szabálytalanul lett leállítva, áramszünet, stb...). Olvastam olyat is valahol, hogy lehet hogy a rajta lévő firmware verziótól is függ, hogy felismeri-e a 2TB-nál nagyobb cuccokat (bár ezt én kétlem, na mind1, nem hiszem, hogy ezeken cseréltek firmwareket, sztem mindegyiken ugyanaz van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest