- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Free04 #17500 üzenetére
A program törölte a drive használatát tiltó bejegyzést (tipikusan RAID használ ilyent), és utána már használható. Az OS beépített lemezkezelője meg azért nem nyúl hozzá, mert Te sem tudod mi az a RAID. Vagyis ha egy ilyen gép kerül a kezedbe, és túl nagy a szabadságod, akkor a hibázásnak is sokkal nagyobb a lehetősége.
A kérdésre a válasz: Használt cucc volt, nemrég került a kezembe, és nulláról kezdtem összerakni a rendszert. Nem tudom, mi volt rajtuk régebben.
Ugye ez totál más helyzet, mint amikor a boltból jött darabokkal Legozik valaki.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Free04 #17497 üzenetére
Szerk: Azt hittem, a hűtőben, ami a zsiráf gyomrában volt, mielőtt a rinocéroszt lelőtted volna a makákóval.
Jéééééé! A RAID bejegyzés miatt nem tolerálja a rendszer, hogy csak úgy buheráld? Hogy mik vannak!!!!!
Igen!
Ha az elején írod, akkor már a végén lennénk. A gyári tesztprogramot engedd rá, írásra. Le fogja gyalulni a bejegyzést, és utána már kezelhető lesz. Mint egy kisbárány. (Legalábbis remélem.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500, Adata SU800 stb.) frissítve:06.19
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest