- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimacherius
csendes tag
Hali!
Bocs, hogy ide ugatok, de a vinyómmal nekem is problémám van.
A vinyóm ketté van osztva Rendszer és DATA részre.
A rendszer mindenhonnan elérhető, de a DATA nem.
DATA=Nagyvinyó, amin a filmeket, játékokat progikat képeket vagyis a rendszeren kívül mindent tárolok, így fontos adatok.
A probléma a következő.
Windows Intézőből és Total Commanderből elérem, de a sajátgépből nem.
A hibaüzenet a következő:
[B]A Windows nem találja a(z) 'RECYCLER\S-8-1-13-100000963-100024364-100013724-3455.com' fájlt. Ellenőrizze, hogy helyesen írta-e be a nevét, majd próbálkozzon újra. Fájl kereséséhez kattintson a Start gombra, majd a Keresés pontra.
Szóval ezzel nem tudok mit kezdeni.
De ha a megoldás a formatálás, akkor az ki van csukva.
Inkább maradjon ilyen.
Proci húzva, lehet az a gond, bár régebbenis húzva volt, de nem produkált ilyet a vinyó.
Config.: HA SEGÍT VALAMIT...
-P5GDC PRO alaplap
-INTEL PENTIUM 3.0 GHz proci (3.225-re meghúzva)
-SAPPHIRE RADEON HD 3450 256 MB RAM 128 bit-es videókártya
-2 GB RAM
-CODEGEN 300W-os tápMinden segítséget köszönettel fogadok!
Dimacherius
-
Protezis
őstag
Így lassan 1 év után végre megtudtam, ki hívott fel, és miért. Mibe botlik az ember, mikor tanulnia kéne...
Vonat mellett voltam, mert jöttem Szegedre, hogy előtte hol voltam, én már nem tudom.
6.4-es Quantum volt, nem 20 Gb-os.
Amíg jó volt, emlékeim szerint 7200-as volt, a másik panellel; amit utána kaptam csereként, ami - hangsúlyozom - NEM ugyanolyan volt, mint az eredeti; az Everest 5400-at írt ki.
Első alkalommal kb fél óráig ment, adatokat lementettem róla, aztán elkezdett kattogni. A végén már indulásnál is nagyokat kattogott. Azóta nem használom.
''Ezt Protezis csinálta, kapott egy 5400-as panelt, és egyből csak 5400-on forgott minden gond nékül a vinyója, és nem, nem csak kitaláltam!'' - ez kb úgy hangzik, mintha az lett volna a szándékom, hogy levegyem a fordulatszámát, és mindez sikerült is volna úgy, ahogy elterveztem.
NEM terveztem levenni a fordulatszámát, mindössze használni akartam a hdd-t.
Az, hogy utána 5400-at írt ki egy program, talán lehet programhiba, lehet, hogy az új panelnak hála rosszul detektálta, de felőlem az is lehet, hogy tényleg 5400-ra lement, nem tudom, nem értek hozzá, de hülyeségeket tényként állítani rám hivatkozva többet légyszíves NE!
Egyáltalán miért volt fontos megemlíteni a nevemet?
[Szerkesztve] -
-
demagóg
aktív tag
''...Közben eszembe jutott, hogy úgy lehet csak 5400-ra csökkenteni a sebességét, ha panelt cserélsz. ...''
Nem! Egyre nagyobb hülyeségeket írsz, egyre nehezebben fogsz kijönni belőle. Elég annyi, hogy így tanították Neked. Alapnak bőven elég. Tudunk beszélgetni.A fordulatszámtól függ többek között a fej repülési magassága, az olvasott jel minősége, a méretezett fejtartó karok rezonanciája, a belső légörvények kompenzációja, az előerősítő, adatszeparátor-szűrő beállításai, íróáram paraméterek, stb. Maradjunk annyiban, hogy a fordulatszám fix, nem változtatható.
A szervo meg egy fordulaton belül is már többször korrigál, pl. némely típusnál a durva excentricitást is leköveti.
-
liksoft
nagyúr
Jaj ! JJaajj !! Fordulatszámot nem fogsz tudni állítani. Fix elektroniai alkatrészek és beállításuk (pll) kezeli a sávra állást (szervót). Ezt csak alkatrész cserével tudnád megváltoztatni. A hőtágulás is igaz, van, de az a winyó feltehetően felületsérült 13G fölött. A hőkompenzációt már régóta a folyamatos működés mellett végzik a winyók. A régi 1G környékén voltak olyanok, melyek időnként 10%-ra csökkent átvitel mellett végezték. Akkoriban még az SCSI-k is így működtek. Mára ez már használhatatlan lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest