- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazolini
senior tag
Csak akkor válaszd, ha van otthon áramgenerátorod, mert a tényleges rizikó szinte csak az áramkimaradás lehet. Én csináltam ilyet 10 éve, de kivert a viz, amikor láttam, hogy az Acronis mindent át fog pakolni.
Csak prémium sw-t érdemes használni, de előzetesen legyen la. a legfontosabbakról mentés.
Ajánlani tudom az Acronis és a Paragon termékeit. Ha AF-es a lemez, 2011 v. az után kiadott verziót keressünk!
Csak akkor érdemes kisérletezni, ha már használtunk ilyen sokrétű, profi programot. -
liksoft
nagyúr
Igen. Viszont azért nem válaszolt senki, mert "orosz rulett". Ugyanis a legkisebb hiba megszakítja a folyamatot, és ebben az esetben sikerül mindkét partíció anyagát bukni (a folyamat megszakíthatatlan, mert csak a memóriában lesznek a fontos adatok). Vagyis ilyen tanácsot, hogy "persze, nyugodtan hiszen van rá progi", SENKI SEM fog mondani!
A biztonságos megoldás a mentés, visszatöltés.
Egyébként a második partíció teljes területét odébb kell mozgatni (legtöbbször), így időben sem rövidebb mint a mentés, visszatöltés.
Arról már nem is ejtek fél szót sem, ha a fontos adatokról nincs mentés, már eleve szunnyadó bombán csücsülsz.
Egyébként visszakeresve vagy a keresőt használva tutira lesz ötlet hozzá.
De én nem ajánlottam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest