- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Nekem-8 #1895 üzenetére
Igazad van! Bár igaz, hogy az autó légszűrője kiszakadt, kerekek lyukasak, a motorból elfolyt az olaj, sebváltó recseg, de ez a dög még képes lesz, hogy az építőanyagot benzin nélkül is hazavigye! A kutya mindenit!
Mikor jutunk el oda, hogy fizikailag hibás eszközök mentésére semmilyen program nem jó? A hibát kell kiküszöbölni vagy stabilizálni, majd utána lehet menteni. Ja, a mentés egyes fázisai eltarthatnak akár 1-2 hétig is! De ez természetes!
Valamint el kéne oda is jutnia ennek az országnak, hogy vannak szakemberek. A szakmunkát rájuk kéne bízni. (Vakbélműtétre sem a szomszéd Józsi bácsit kérjük meg.) Ez nem csak a számítástechnikára igaz! (Igaz, a szakemberek hozzáállása és szaktudása is sokszor ''hiányos''.)
Végül: Ha még van esélye, az csak szakembernél. Valamint minden visszaírás és annak kísérlete RONT a mentési esélyeked, fokozottan igaz ez a partícionálásra! A PM-et meg ne bántsd, mert pontosan a Te adataid védelme miatt nem hajlandó dolgozni! -
True
aktív tag
válasz
Nekem-8 #1208 üzenetére
Cimbimnek meghalt egy 120Gb-os maxtor, olyan tünettel hogy a Winfos be sem/vagy rohadt lassan Kb:15perc alatt töltött be, (de a Hdd akkor sem látszott sehol csak az eszközkezelőben hogy ottvan valami), nem csekély fontosságú adatokkal, melyet oly módon sikerült csak megmenteni (az én gépemben sem volt hajlanó megmutatni magát), hogy Raid karira dugtam egymagába, majd miután felállt a win mindent áthúztam rólla. Lehet hogy ez vezérlő specifikus volt,(Gyári Maxtor Raid kártya) mert utána mélyformázva vissza is tudtam neki adni müködöen a vinyót, ami azután hogy otthon átmentette rólla a cuccokat, visszakerült hozzám, és azóta is remekül használom. Bár még igy 1 év távlatából sem rakok rá fontos cuccot, csak Game install vinyó a funkciója, ha az elpatkol max a savegame-kat vesztem... Bár sajnos ez nem feltétlen segit a te esetedben mivel ha jól emléxem a te vinyód sata1-es, ez meg pata volt...
Mindenesetre remélem találsz te is megfelelő megoldást! Üdv.
[Szerkesztve] -
liksoft
nagyúr
válasz
Nekem-8 #1208 üzenetére
A DOS jó, de a házi videok mekkorák? Ugyanis a stsndard DOS alatt a file-ok mérete max 2GB lehet, a 7.10-től extended megnyitással 4GB. Vagyis ha 2GB-nál nagyobb file is van, akkor nem biztos, hogy az XP kikerülhető, vagy olyan rendszert kell összerakni (pl: Linux) ami tud nagy file-t is kezelni.
Egyébként egy apró megjegyzés: A végérvényesen elveszett adatok a drágák. Sokszor csak akkor jön já az ember, amikor már biztos, hogy nincs tovább. Kértél már árajánlatot egyébként valakitől, vagy beidegződésből vágtad rá, hogy drága? -
liksoft
nagyúr
válasz
Nekem-8 #1206 üzenetére
A haldokló nagypapába sok vitamint és gyümölcsöt kell tömni, hogy holnap megnyerhesse a maratont.
Hibás eszközzel csak halmozod a hibákat. Ha nagyon fontosak és pótolhatatlanok az adatok, akkor vidd szakemberhez. Otthon nincs meg minden lehetőséged. A Maxtor fejlesztésű Maxtor drive nem minden alkatrésze csereszabatos, vagyis még szakember sem minden esetben tudja lementeni az adatokat!
A drive-od feltehetően a halálán van. Ilyenkor minden másodperc számít, nem lehet bénázni. Vagyis ha elkezded formázni, akkor nem csak az adminisztráció egyes részeit törlöd (FAT esetén nagyobb a roncsolás), hanem a haldokló nem cserélhető belső erősítőt is megölöd. Ezek után esélyed sem lesz leszedni az adataidat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest