- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
vagamo
őstag
válasz
liksoft #7880 üzenetére
Szia!
Tegnap kaptam 1 új HDD-t, rendesek voltak szó nélkül cserélték. Már ott gyanús kezdett lenni a helyzet, ugyanis a garis ember, mosolyogva mondta, hogy csak +90 eltérés van a sorozatszámban. Műszaki tapasztalatomnak köszönhetően én már nem voltam ettől a hírtől olyan boldog. Na , de mindegy hazahoztam, betettem, elindítom a tesztet 3:30 óra után ez vár:[link]
Gondolhatod? Nem kicsit lettem feszült éjjel 1-kor, aludni sem bírtam. Na mindegy ma visszavittem, kicsit hitetlenkedve fogadtak /meg is értem/. Csináltak egy gyors tetszett, persze minden OK. MOndom - Ez nem igaz.
Kértem, hogy próbáljuk ki úgy, hogy valamit rámásolunk! Még szerencse, egyből megadta magát, vele együtt a gépük is
Megoldás: CsereÉs holnap megyek is érte, de azt már ott kifogjuk próbálni.
ui: Érdekes? Hogy gyors tetszt semmi hibát nem érzékel!
-
dudi
senior tag
válasz
liksoft #7880 üzenetére
isten88: a fémház is vezeti az áramot, és persze nem a tápot akartam belülről kibélelni, hanem a vinyó, alaplap, táp közé tenném.
liksoft: nem fém, hanem fa a ház, saját készítés. Jól működik, csak nemtudom mitől lett a vinyón 9 hibás szektor, ezért érdeklődöm, hogy lehet-e a táp a hibás. A gép maga stabilan megy már folyamatosan 4hónapja. Én is úgy gondoltam egyébként, hogy a vinyó háza csak elég árnyékolásnak, de biztos ami biztos kérdeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Filmvilág
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vicces képek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest