Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
M6454
tag
Bonyolítom még 1 picit a helyzetet!
(amúgy külső ráhatás nem volt!)
Szóval akkor, van egy asztali gépem amibe volt ez a 200GB Seagate és volt még benne egy 80GB IBM is! Próbáltam lementeni az adatokat mindkét vinyóról, áttettem másik asztali gépbe, de ott mindkettő egy időután eltűnik. Amíg megvannak addig tudok másolni róluk, aztán ugye leáll a másolás. Utánna ha újra indítom a gépet akkor már csak bootolásnál jelzi ki h ott vannak a vinyók. Amíg nem tűnnek el addig viszont minden megy tökéletesen!Egy kis pihentetés (talán pár nap) után megint beteszem a gépbe és megint meg, megint kb 3-4 percig!
Két különböző márka, több gépben is kipróbálva! Nem nagyon fogom fel h miért csinálják ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Eladó GARANCIÁLIS KINGSTON 1TB KC3000 M.2 PCIe M.2
- (új, bontatlan) 500GB Kingston NV3 PCIe 4.0 NVMe M.2 (Foxpost:+1400Ft)
- (új, bontatlan) 250GB WD Blue SA510 (Foxpost:+1400Ft)
- Samsung 980 PRO 2TB M.2 NVMe ssd eladó /Garanciás/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest