Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
Doky586
üzenetére
Bevallom, szakmai kíváncsiság és tapasztalatgyűjtés miatt. Mivel ilyet átlagember úgysem lát / használ.
A folyamatra kíváncsi voltam, mivel a nem fastformat-os eszközöknél szószerint újra kell írni az egész diszket. Az meg jó 1 nap egy ekkora méretnél. Itt meg megvolt 20-30 másodperc homokórázás után.
Utána meg elkezdtem használni, és ment minden gond nélkül. Aztán meg úgymaradt, és most már nem állítanám vissza.
A tartalék eszközök x20-asok, azokra is rányomtam az SN06-ot bytheway, lehet h. ott is megejtek most már egy alapos tesztet. Ott is kipróbáltam a 4Kn-t. De mivel ahogy te is mondod, a balfasz SATA-USB átalakítók nem képesek kezelni 12-13 év után sem a 4Kn szwktorméretet, azokon inkább visszaálltam 512e-re. Ez is olyan lesz, mint az ipv6 átállás, amíg meg nem hal mindenki ali 512 bájtos bativ szektorméreten nőtt fel, esély sincs a 4Kn tényleg teljes elterjedésére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi