- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pokesz007
senior tag
válasz
wrongduke
üzenetére
Az én hozzászólásomra akartam,válaszolni,bocsánat.
Sziasztok megtaláltam az interneten a megoldást. Azóta nincsenek hibák a naplókba, Hard Disk Sentinel és az Esemény Naplóba se. 100/100-as a HDD és nincs lassulás.
Cseréltem táp kábelt, adatkábelt, másik gépbe raktam be, ugyanaz.(végül amd energia beállításoknál volt a gond) Több program se talált,hibás szektort,vagy bármit.Több órát vizsgáltam a HDD_t.Hibajelenségek
Esemény Napló
Esemény 129 ,storachi hiba ,Visszaállítás történt a következő eszközre: \Device\RaidPort0
HDD hirtelen lassulás, megtorpanás másolás közben.Itt a megoldás cikkekben.
1.oldal utolsó hozzászólása
[link]Képekbe és egy cikkben.
[link]Lényeg az, hogy megviccelt a AMD Ryzen Power Plan (Energia beállítások)
Esetleg leírjam magyarul, hogy mit csináltam? Meglegyen a többieknek ,ha ilyen hibát észlel
-
King Unique
titán
válasz
wrongduke
üzenetére
Egy SMR-es notebook merevlemez hátránya
WD10SPZX, azaz pont a linkelt bejegyzésben is szereplő SMR HDD, aminél a technológia velejárója az írási sebesség esése, vagyis nincs min csodálkozni.
Az írásteszt vagy egy meghajtóoptimalizálás után újra oké lehet az írási sebesség, de csak átmenetileg, mert az SMR miatt újra belassulhat X GB írása után.
Ha fontos a minél gyorsabb írási sebesség, akkor akár 2,5" SSD is használható, az sem nagyon drágább már mint a WD10SPZX 2,5" HDD, sőt van amelyik már olcsóbb is. De SSD-ből is ilyen célra eleve DRAM cache TLC modell javasolt, mert a DRAM mentes QLC típusok ugyanúgy durván be tudnak lassulni írásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Videó stream letöltése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- bambano: Bambanő háza tája
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

WD10SPZX, azaz pont a linkelt bejegyzésben is szereplő SMR HDD, aminél a technológia velejárója az írási sebesség esése, vagyis nincs min csodálkozni.