- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay #54128 üzenetére
"mit tudok csinálni vele hogy belassul?"
úgy hogy futtatod a TRIM-et (úgy néztem a tied támogatja) majd vársz pár órát amíg végez, addig ne piszkáld, és általában is igaz hogy ne terheld állandóan, hagyd hogy időnként foglalkozhasson magával. És ugyanúgy mint az ssd-k esetén, ne írd tele fullra, mert úgy belassul.Az usb dokkolódat pedig trimcheck progival teszteld le egy ssd-vel. Szerintem nem támogatja a trim-et..
-
King Unique
titán
válasz
MasterDeeJay #54128 üzenetére
Ha támogatja a TRIM-et, akkor le lett írva az előbb, hogy mit lehetne csinálni. Egyébként meg semmit, ezek ilyenek, illetve előtte kellett volna körültekintőbben tájékozódni és SMR HDD helyett eleve inkább CMR HDD-t venni, ennyi.
Mivel most 3,5"-os HDD-ről van szó, nem világos hogyan jön ide a notebook téma és 2,5"-os HDD, ahol rendszermeghajtónak notebookba is eleve SSD-t javasolt használni, de biztos.
Ja hogy szerinted egy 2 TB-os HDD-nél a 7 TB írás az semmi és nem szemlélteti kellően hogy mennyit volt használva írásra, 7000 TB, azaz 7 PB már valami és eleve az utóbbira kell törekedni, vagy minimum kétszámjegyű (pl. 70 TB) írásra, ami amúgy nyilván nem oszt és nem szoroz semmit, mivel utána az SMR miatt ugyanúgy belassulhat írásnál a HDD, értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest