- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
liksoft #53336 üzenetére
Azért néztem usb-n keresztül mert abban működik jól, gépbe nem néztem még. HDD seninel látja usb-n keresztül is a smartot, nem tudom hogy a seatools mit produkál de megnézem másik seagate hdd-vel usb-n hogy mit ad ki.
A furcsa az hogy amire akarnám használni (chia plotting/farming) arra annyira alkalmatlan hogy a programot is lefagyasztja úgy hogy be sem tudom zárni csak restart segít. Ez nem is lenne nagy gond mert így eladnám és vennék az árából használtan valami kisebb raid edition hdd-ket de ha egy adia tesztben így szerepel akkor fene se fogja megvenni.
Most ránéztem a vezérlőn csüngő seagate hdd-kre és vicces módon a rosszat meg jónak írja smartra (38% 40+16 szektorhibával)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vallás
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest