- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
senzaj
üzenetére
Én is belefutottam legutóbb ebbe a hibába és bár nincs semmi baj szerencsére, de ezerszer le volt már írva hogy "tilos" futárral hozatni a HDD-t. Persze jogos a felvetés miszerint a boltba is ők hozzák, de sztem nem csak egy szál zacsi gondoskodik a védelemről.
Direkt kértem is a boltot annak idején hogy alaposan csomagolják be a HDD-ket, amiket a géphez vettem, erre berakták egy karton dobozba a többi csomag mellé zacskóban légréssel... (több mást is vettem). Azt hitem az agyam eldobom amikor kibontottam... kifogástalanok de azért a csomagolóval szívesen elbeszélgetnék. Az új HDD-k még kifinomultabbak tehát különösen érzékenyek - eljön tehát még az idő amikor el kell menni a nagykerhez ahol még az alaposabban becsomagolt raklapból emeljük ki a HDD-t, mert amit néhány bolt művel a csomagolással az egy vicc.
Véleményem szerint esetedben a szállítás során a fej valahogy lejött a parkolóvilláról és az első induláskor megsemmisült, miközben felszántott néhány cilindert. Borotválkozótükörnek se jó, gariztatni kell amint lehet. Cseredarab érkezését követő kibontásnál javasolt megfelelő minőségben rögzíteni a kibontás menetét, ahogy én is tenni fogok ezentúl minden új HDD vásárlásánál... ezeket alaposan bebugyolálva vagy jól beszivacsozva kéne szállítani, nem zacsiban légréssel, bár ahogy az árak alakulnak mostanság önálló alukofferben méretre vágott szivacsbéléssel is megoldhatnák, bár ez a tervezett elavulásnak ellent mond

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Mazda topik
- EAFC 26
- Autós topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest