- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android szakmai topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
válasz
NandorHUN #41860 üzenetére
"Windows 8.1 telepítése után így néz ki.
Mikor először telepítettem a Win 8.1-t akkor nem így nézett ki, minden "egyben " volt, de 2. és 3. telepítésnél már ilyen volt.Melyik meghajtókat lehet ezek közül törölni? Melyik mire van?"
GPT particios semanal mind a 4 particio szukseges.
Az OEM paricio az EFI-hez tartozik, az utana levo pedig a MBR kompatibilis rendszertoltesert felelos.Ha visszaallsz MBR kompatibilis formatumra, akkor elegendo 2 particio is.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Nem vagyok híve a GPT-lemez használatának, otthoni gépen szerintem célszerűbb a klasszikus MBR-alapú rendszer. GPT-lemez terén tapasztalatom sincs, hogy milyen lehetőségek vannak egyáltalán.
A Windows létrehoz 100 MB méretű bootpartíciót, amennyiben particionálatlan lemezre telepítem. Ez elkerülhető, ha előzőleg magam alakítom ki a partíciókat, vagyis nem a telepítővel.
Vagy csináltam olyat is, hogy a Windows partícióra átraktam a bootmgr kernelindítót és a rejtett Boot mappát, aktívra állítás, bootcfg korrigálás és működik. Utána töröltem a kis bootpartíciót.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Telepítés elején a Delete és a Format beállításoknál lehet partíciót törölni vagy formázni.
Első telepítésnél amikor megadod , hogy C-re akarsz telepíteni akkor hozza létre a 2 partíciót.
Egy kicsit és a C-re a wint.
2. telepítésnél ha tisztán csinálod akkor partíciók törlése...mindkettőt...majd Format és mehet a telepítés megint.
Ha több részre szeretnéd osztani a HDD-t akkor összes partíció törlése majd a kívánt 2-3 partíció létrehozása.
Ezt követően telepítés.
Ekkor is lesz egy "kicsi" partíció.Ha jól tudom akkor ez a kicsi rész felel a helyreállításért ha gond lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő