Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
Új hozzászólás Aktív témák
-
StSanya
senior tag
válasz
TeeJay
üzenetére
Akkor még 1x

Fuss neki a "Ha nem csak a fejparkolás a gondod..." bekezdésnek.
Az Ueda hozzászólásában lévő első link pedig segít az op. rendszer beállításainak átnézésében.
Értem én amúgy, hogy nem a tiéd a noti, de gondolom valamilyen szinten értelmes ember lesz aki használja. (Ha nem az, akkor ne vegyen laptopot). Így el lehet neki magyarázni dolgokat, hogy pl. itten ez a program a HDSentinel, azért fut a gépeden, hogy vigyázzon a merevlemezedre, ezáltal az adataidra. Végső esetben kell venni egy SSD-t (én is ezt tettem a gyerekeim által is nyúzott otthoni laptopba), s nincs ilyen probléma.
Meg kell érteni: Ha túl későn kapcsol le a merevlemez, nemcsak többet fogyaszt a gép és előbb merül az aksi, hanem melegszik is, s pl. nagyobb eséllyel pont gravitációs gyorsulás éri mozgatás miatt a korong felett repkedő fejet, ami senkinek sem jó.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
TeeJay
üzenetére
Azt hiszem, ha nincs fejparkolás, akkor a motor sem áll le.
Nem kell neki elmagyarázni, hanem automatikusan a feladatütemezőbe berakni, hogy bármely felhasználó bejelentkezésekor fut a parancsfájl, ami kikapcsolja vagy átállítja a fejlett energia gazdálkodást (akár x másodperc késleltetéssel).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi