Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
veilside03
csendes tag
válasz
liksoft
üzenetére
Értem. Igazából azért fura, mert elsőnek jól működött és tudtam írni/olvasni a winyót. Másodjára meg semmi, plusz kipróbáltam egy 250GB-s WD-vel is, arra is RAW-ot ír, pedig ez jelenleg egy 100%-osan működő rendszerlemez. Ezzel lehet kezdeni valamit "házilag"? Vagy gariban cseréltessem ki másikra? Az a baj, ha mégsem a külső házzal van a baj és elküldöm szervizbe, akkor kifizettetik a postát velem, így a "tutira" kell mennem. Nekem egyértelműen a ház tűnik hibásnak, ha két winyónál is ezt csinálja, amik másik gépben "belsőként" jól működnek.
Még annyi, hogy valahol olvastam, ha egy winyót belsőként használtunk, de külsőként szeretnénk a továbbiakban, akkor külsőként le kell formázni előtte. Igaz ez? Nekem ez hülyeségnek tűnik, de nem tudom. Mivel a 2,5"-os HDD-ket sose kellett formázni, ha külsőként használtam, így sztem a 3,5"-osokat sem kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- E-book olvasók
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Autóhifi
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest