- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Doky586 #36760 üzenetére
Mert a legtöbb titkosítás kódolását jelenti az anyagnak, vagy az egész drive-nak. Ezért az üzemmód kiválasztása sokszor a tároló formázásával is jár. Ilyenkor meg ugrik minden. Megoldható a már tárolt adatokkal is, de macerásabb, sérülékeny a folyamat. Olyan mint egy partíció odébb helyezése. Így sokan nem is vállalják be a gyártók részéről. (Nekem nincs ilyen telefonom, így csak általánosságban tudom mondani.)
Viszont ha a legkisebb esélye van adatvesztésnek, akkor a lassú, vagy kábel vásárlásos verzió a járható, nem a titkosításos.
Egyébként nem tudom megérteni, hogy egy ilyen kábelt miért ne lehetne venni. Sokkal olcsóbb mint céges adatmentés. Vagy ha ennyit nem érnek meg az adatok a tulajnak, akkor miért cseszegetik az ismerőst. Az ingyen is megoldható minden korszaka már lezárult!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest