- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Tényleg ilyen jól fotóz a Nubia közelgő csúcskészüléke?
- iPhone topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
Új hozzászólás Aktív témák
-
pd
tag
válasz
liksoft #36073 üzenetére
No, akkor most már ezt is tudom.
Külső vinyóknál mindig kínosan szoktam ügyelni, hogy engedje eltávolítani, valóban nem jönne jól egy kis adatvesztés. Ha nem hagyja, inkább mindig újraindítom a gépet (azért szerencsére ritkán kell).(#36072) Csabi1984: Nekem még nem volt vele gondom, mint ugyanitt feljebb is írtam, kikapcsolás előtt mindig el kell távolítani a tálcán levő kis ikonnal. Én azért használok pár lemezt így, mert filmek, fényképek stb. van rajtuk, amiket nem használok folyton, ezért felesleges, hogy menjenek egyfolytában. Csak akkor kell bekapcsolni, ha tényleg akarsz róla valamit.
Javaslom a WhereIsIt (vagy hasonló) progit, beszkenneled, mi van rajta, és bármikor meg tudod nézni (ha keresel valamit pl.), hol található anélkül, hogy bekapcsolnád mindegyik külső HDD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Foxpost
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Apple asztali gépek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest