Új hozzászólás Aktív témák
-
comag1990
csendes tag
válasz
King Unique
üzenetére
Hello !
Lejátszásra használtam volna idáig sosem volt vele gond 3 éven keresztül használtam a következő eszközökön ( Mindig TV Box Triax és Wayteq, Műholdas Alma S2300 Combo, Amiko Mini HD, Dreambox 800 HD és LED vagy LCD TV ) arra is gondoltam a Smart TV nem volt leföldelve lehet túlfeszültséget kapott de lehet amire gondoltam az hülyeség. Mivel nem földelt konnektorba dugtam...
Ez a tartó ami képen is van könnyen szétszedhető és össze is rakható és rendes PC házba való HDD kell bele.
Most jelenleg Samsung 80G Sata2 HDD van benne de minimum 1 Terra HDD-t szeretnék bele!
Esetleg valami program nem tudja kijavítani vagy nem érdemes vele foglalkozni dobjam ki és vegyek másikat ?
Itt prohardveren nem tudom hol keressem ki milyen HDD-t árul
Válaszod köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest