Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Nos, lefuttatva mindkettő.
Hard disk sentinel: [link]
Hd tune: [link]
Ezek szerint megnyugodhatok? Létezik, hogy csak káosz van a winyómon? Akkor viszont miért van (vagy csak volt) a nyik-nyik a bekapcsolásnál?
Kérdezem ezt úgy, hogy fogalmam sincs, mit produkál a winyó a következő boot-nál. Nagyon remélem, hogy nem lesz gond. De ha gond is lenne, illő tisztelettel köszönöm a segítséget.
-
Vakegérke
félisten
Köszönöm, megpróbálom.
Talán megnyugtató, lefuttattam a chkdsk-et, előtte defrag. Vagyis mondtam neki, hogy spuri. Jó, de újra kell húznia. Húzz. Húzott, ellenőrzött, a disk tiszta. Reboot, nincs nyikkenés. A következő indításnál kiderül, hogy van e még baj.
Ettől függetlenül ráeresztem a két ajánlott progit.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest