- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
liksoft #14742 üzenetére
Kösz, értem... de jelen pillanatban sajnos nincs pénzem mégegy vinyóra.. és nagy hd fájlokkal kell dolgozzak, DVD már szóba se jöhet. (meg annak is 5-15 év az élettartama) Kellene mégegy hdd...ez tény. szóval jelenleg csóringerként megérdemlem hogy elvesszenek a felvételeim... A legfontosabb adatok úgyis szerveren vannak tárolva, csak a sok nyersanyagot sajnálnám.
Bíztam benne kicsit, hogy ez a Samu F3 1 TB-os vinyó jólesz egy darabig... és nem produkálja az F2-esek gyenge kivitelét.
Tápot persze megértem, egy enermax is befoshat. Csak azt nem fogom fel, hogy 2010-ben miért nem tud szólni egy HDD ha nem elék neki a kakaó? Teli van mindenféle szenzorral...egyszerűen nemértem hogy miért van ekkora igénytelenség áramellátás témában, mikor általános probléma a gyenge táp.(szerintem a legtöbb esetben jelentkező) Képesek beleépíteni egy gyorsulási szenzort (aminek részemről semmi haszna egy asztali HDD-ben), de azt nem képes kiírni ha ingadozik az áram, vagy nincs elég. Na mindegy, csak ilyen dolgokon fel tudom magam húzni.
Amúgy állítom régen nem volt ekkora szívás a konfigokkal, legalábbis nekem... Jó tudom nagyobb adatsűrűség meg stb... de szinte mintha arra mennének a gyártók, hogy cseréld le, kukázd minél előbb (és nem az igényességre)
Kösz az infókat! Biztosan elintézem a backupot, mert én szervízre nem bízok többet adatokat... Egy boltban egyszer leformatálták életem összes adatát egy mobil rack szerelésnél. No komment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple Watch
- Autós topik
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Western Digital Black SN770 2TB (Gen4)
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő