- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
SunBreeze #10917 üzenetére
Sokféle hibája lehet egy számítógépnek, amitől sérülnek az adatok, nem csak a merevlemezen múlik.
Nekem, ha instabilitási problémáim voltak, hibázott a számítógép, elsősorban mindig a hardverben kerestem a probléma okát, esetleg driverekben is. Például más, jobb alkatrészeket pakoltam alá, azután valahogy mindig kiderült, hogy a Windows (főleg az XP megjelenése óta) gyakorlatilag hibátlanul is képes működni. Főleg adatvesztést nem okoz (bár ismert ilyen bug is), de inkább annak elkerülésére vannak beépítve "mechanizmusok", mint például az adatátviteli sebesség csökkentése CRC-hibák észlelése esetén, vagy maga az NTFS, mint naplózott fájlrendszer is képes kiszöbölni egyes adatvesztéseket.
-
SunBreeze
aktív tag
válasz
SunBreeze #10917 üzenetére
hd-sentinelt is lefuttattam most (kicsit dejavu-m volt
). nem ért meglepetés, hisz az F meghajtót -amin a xp lenne- nem ismeri fel. kérdőjel a mérete. több információ lekérdezési céllal rákattintottam, és azt írja hogy nincs lemez a meghajtóban.
a getdataback-kel is voltak gondjaim. mert ez a program sem ismerte fel tökéletesen a partíciót (120 gigásnak írta, holott az a partíció csak 15 gigás, és az egész vinyó 120 gigás)melegedést kizárnám, tegnap nem melegedhetett túl, mert mikor bekapcsoltam a gépet még betöltötte a wint, de az üdvözlőképernyő már a szerett kékhalál volt
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED monitor topic
- EAFC 26
- Küszöbön az androidos PC-k
- Meghajtók, fájlok, adatok titkosítása (Bitlocker, Veracrypt, Cryptomator, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG Ally
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest