Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple Watch
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
LGLuke
őstag
válasz
Zoli1222
üzenetére
Ha HDSentinel nem jelez semmi hibát, akkor nem! Sajnos rezonálásra nincs garancia.
Igazából megpróbálhatod átrakni másik helyre, hátha valahol nem rezonál, illetve ha csavaros a házad, akkor nem mindegy milyen erősen húzod meg a csavarokat.
Esetleg lehet venni vmi rezgéscsillapító dokkolót, amit beszerelsz az 5.25"-os helyre és belerakod a HDD-t. Vagy olcsó megoldás, ha befőttesgumikra felfüggeszted. Volt aki itt a PH-n ezt a megoldást preferálta.
HDSentinellel azért érdemes megnézni, hogy van-e valami baja. Ha sok a hibás szektor, akkor viszont lehet gariztatni, és akkor már mindenképpen 640GB-ost kérj legalább helyette, és WD vagy Hitachi. Samu illetve Seagate felejtős. Seagate 7200.11-es szériája a világ legrosszabb szériája! Olyat ne. Esetleg az 1TB-os Seagate 7200.12, vagy WD Black, vagy Hitachi 7K1000.B jöhet még szóba. "Milyen winchestert vegyek?" című topik 1. hsz-ében az ajánlottak!
Üdv! -
Kernel
nagyúr
válasz
Zoli1222
üzenetére
Ez nem hiba, gondolom nem kötelesek visszavenni. Pár éve ugyan hozzájutottam egy 80 G Sea vinyóhoz, véletlenül találkoztam vele egy üzletben, azt mondták, semmi baja, csak valaki visszavitte, ezért leárazva adják.
Mivel jó ára volt, el is vittem. Otthon búgott rendesen (2 tányéros), ami engem ugyan nem zavar, mivel egy fal választ el a számítógéptől, de azért belegondoltam, vajon miért is szabadult tőle az előző gazdája? Amúgy a mai napig hibátlanul működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Eddig nem vettem észre, mert egy P3+codegen táp mellett volt amik közül egyik se halk.