- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz
monroe8609 #34082 üzenetére
Persze,USB s külső házzal simán.
-
pjen
félisten
válasz
bagszi_lucas #34048 üzenetére
sok remény nincs.
-
pjen
félisten
válasz
PumpkinSeed #34003 üzenetére
Nem is gondoltam ilyet,van akinek így is jó vétel.
-
pjen
félisten
válasz
nelsonmanian #34000 üzenetére
Új HDD vásárlás.
Te irtad, ötlet?
-
pjen
félisten
válasz
PumpkinSeed #33997 üzenetére
Bocsi,hogy bele vau,de passzod el ha tudod.
-
pjen
félisten
válasz
PumpkinSeed #33972 üzenetére
Szia.Avezérlő pulton az energia gazdálkodást nezd meg első körben,HDD autómatikus kikapcsolást állitsd soha állásba.
-
pjen
félisten
válasz
liksoft #33943 üzenetére
Hiszen nem a rendszer miatt használunk gépet, hanem az adatok miatt. A rendszer csak eszköz az adatokhoz.Hát ez azért nincs mindig igy.Azért is irtam,hogy szar ügy és valszeg kuka,de a mai gazdasági helyzetben gondolom nemnagyon "akar"
új HDD t venni.Ez csak egy tipp hátha még valamennyire használni tudja.
-
pjen
félisten
-
pjen
félisten
válasz
beastharvest #33898 üzenetére
Próbálj meg kábeleket cserélni,másik csatiba dugni de csodák nincsenek mentsél ha van mit,lehet kuka.
-
pjen
félisten
válasz
andras828282 #33888 üzenetére
Először nyomjál egy bios defaultot vagy vedd ki az elemet 2-3 percig és próbáld újra.
-
pjen
félisten
válasz
PumpkinSeed #33886 üzenetére
Hát,lehet kuka,bár ne legyen igazam.
-
pjen
félisten
válasz
PumpkinSeed #33872 üzenetére
Szia,Lehet a rack a hibás,én már jártam így,próbálld fixen beépítve,vagy másik rack ban.
-
pjen
félisten
válasz
forintuser #33714 üzenetére
Esélyes: kereszt és fejfa.
esetleg format ha mégis felismeri a win.Persze ha tényleg fontos adatok ott a Kürt,csak eléggé horror árak.
-
pjen
félisten
válasz
Ghostman78 #33607 üzenetére
A kimeneteket terhelés alatt kéne mérni.
-
pjen
félisten
válasz
Ghostman78 #33584 üzenetére
Én neked szurkolok
-
pjen
félisten
válasz
Ghostman78 #33582 üzenetére
Szia.A bad szektor általában felületi hiba és nem gyogyul meg,el kéne menteni mindent amíg lehet,és egy másik HDD ben gondolkodni
-
pjen
félisten
válasz
Mezga Aladár #33551 üzenetére
A teszt során hallani hogy pörög a hdd.
-
pjen
félisten
válasz
StSanya #33394 üzenetére
Elnézést valóban egyel odébb válaszoltam.De ha a win azt irja minden második indulásnál,hogy ellenőrizzem a konzisztenciát,az ellenőrzésnél ki is kéne hogy javítsa,futtatom a sentinelt(vagy text progit)azt irja a lemez garis cseréje még nem lehetséges.Újra telepíteném de már nem megy fel a win.Ennyi.
Nekem semmi bajom a sentinellel nagyon jó kis progi,de ha 10 perc alatt áll fel a rendszer a hibás szektorok miatt akkor az nekem hibás HDD.
-
pjen
félisten
-
pjen
félisten
válasz
Bigb96 #33386 üzenetére
Ha tudod nézd meg egy másik gépben a HDD-t(sentinel)mert lehet az OP rendszer is a hibás HDD miatt halt meg.
Bios látja a HDD t?Kiválasztani kitudod hogy erre a HDD re menjen a telepítés.Válaszd a haladót és töröld a particiót,hozz létre ujat hátha ugy tudod formázni és telepíteni.
-
-
pjen
félisten
Szia Nem tudom a sentinel honnan veszi ezeket a garanciális megállapításokat.Garanciális csere vagy javítás akkor indokolt ha a készülék nem működik megfelelően.Nekem tavaly 2 samut cseréltek a dohány utcában 90%körüli kondicióval mert a win mindíg ellenőrizni akarta a konzisztenciát.Kiváncsi lennék egy új wint feltudnál e rakni rá?
-
pjen
félisten
válasz
enginev3.0 #33339 üzenetére
Szia.Csak ötlet.Tedd alaphelyzetbe a biost(default)majd álitsd be megint az achi-t.Szerintem jó lesz.
-
pjen
félisten
válasz
mester871102 #33333 üzenetére
de utána merre tovább:hát ha nincs gari,lehet kuka.
-
pjen
félisten
válasz
peter889 #33240 üzenetére
Egy idő után mindenképpen lassulni fog,növekszik a rendszer és elszemetesedik,töredezett lesz,árva file-k maradnak stb.Tehát szerintem használd bátran.Ha a virtuális memót másik meghajtóra rakod akár 20%szabad hely is elég.De egy idő után mindenképpen belassul.Én mondjuk 6-8 havonta ujra rakom a wint.égy óra alatt megvan és nincs kínlódás.
-
pjen
félisten
válasz
Kezdő vagyok #33236 üzenetére
Hát az én tapasztalataim szerint a kettő kizárja egymást.Olyan mint a virusírtó,fölteszed a demót csomó vírus,mi a javaslat a fizetős majd kiirtja.Sentinel van egy hónapos próba verzió,megpróbálnám+crystal dysk infó.
,de mondom én az ingyenes verziókban nem bízok igazán.
-
pjen
félisten
válasz
Kezdő vagyok #33234 üzenetére
Futtass rajta több tesztet,de a fontos adatokat mindenképpen írd ki mondjuk egy dvd rw-re.A vadi uj Hdd is megpusztulhat teljesen váratlanul,és hiába a gari ha az adatokat buktad.
-
pjen
félisten
-
pjen
félisten
válasz
Kezdő vagyok #33223 üzenetére
A vizsgálat szerintem nem árt a HDD nek,pont akkor csinálja ha valami problémát észlel a HDD nél.Legalábbis nálam mikor kezdett elpusztulni a vinyó egyre sűrűbben csinálta és egyre nehezebben állt fel a rendszer.
-
pjen
félisten
válasz
Zsivaagoo #33173 üzenetére
Használói azonban nem számoltak azzal, hogy a gép által generált titkos szöveget egy másik géppel meg lehet fejteni. Az Enigma feltörhetetlennek tartott kódolását az angolok és a franciák kudarcai után először a lengyel Marian Rejewski vezette, kriptográfusokból és más matematikusokból álló csoport törte fel 1932-ben. A lengyelek munkája alapján a későbbi változatokat a Bletchley Parkban állomásozó szövetséges csoport fejtette meg elektromechanikus, később elektronikus számítógépekkel. 1940-től a világháború végéig a legtöbb német üzenetet meg tudták fejteni. 1943-ban havi 80 000 üzenetet, azaz naponta mintegy 2500 üzenetet törtek fel
-
pjen
félisten
válasz
StSanya #33100 üzenetére
Szia.Ezért irtam érdemes lenne beruházni egy tapintó hőmérőre,vagy egy infrásra,de még akkor is csak felületi hőt mérnénk.Én nem akarom bántani a sentinelt de ugyanarra a HDD re egy hétig 97% kondíciót ir aztán 2 hétig 10at utánna megint valamit aztán ujra 100at az nekem azt jelenti:Az adatok tájékoztató jellegűek.
-
pjen
félisten
válasz
peter889 #33096 üzenetére
Szerintem a sentinel -el van a probléma.Az 50c fokos HDD hőmérsékletet már a tapicskolós módszerrel is tudod ellenőrizni.Bár ezt nem is értem,ha 13 fokot ír akkor a felületi hőt méri ahol lehűti a venti,viszont akkor hány fok lehet benn a vinyóban nyáron amikor ugyanaz az érzékelő 50c fokot mutat.Lehet érdemes lenne beruházni egy tapintó hőmérőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest