Aktív témák
-
Zebu
addikt
Jójó :) Azért köszi a segítséget, remélem menni fog.
Bár igazából szerintem valami 3rd party szoftver kellene ,valami anyámkínja disk tool vagy ilyenek.
Régebben a Norton Util eléggé alkalmas volt ezekre a feladatokra, úgy néz ki ők is egyre gázosabbak. Hallottam valami fix it utilitiesről. Még azt lecsekkolom. -
moonman
titán
kis szemléletváltásra van szükség, itt már rég nincs olyan, hogy dos (már nt-nél sem volt) ez nem egy doson futó grafikus shell, hanem egy grafikus felületű operációs rendszer. tudom ám én, hogy a kinézet téveszt meg sokakat, de azért, mert hasonlóan néz ki, még tök más. 9x-ben még ''ms-dos parancssor''-nak hívták, nt-ben csak parancssor. nem véletlenül. ez is egy parancsfeldolgozó, mint az explorer, csak épp karakteres felülettel.
-
moonman
titán
/r az szektorhibákat is keres, több óra lehet
/f az fix - egyértelmű
konzolból /f = /p meg mégsem, teljesen hozzáfér a lemezhez.
dos-t meg felejtsd el, semmi köze hozzá, ez is xp csak parancssoros (konzol) üzemmód. -
Zebu
addikt
Érdekes, mert a CHKDSK nem ír hibát, viszont NU utilities 2002 megnézem és kiírja a hibát, de nem tudja javítani. Restart kell neki hozzá, de az NDD is a chkdsk-t futtatja le.
Tutira valami gondja van, mert az OO Defrag is kiírja az analízisnél ezt a hibát. Szerintem az Index állománynak lehet valami gondja.
Jól müködik meg minden, csak bosszant a dolog. Nem tudok defragot futtatni... de érdekes, mert a Norton Speed Disk-je attól függetlenül lefut.
Mi a rák lehet ez? -
Dufresne
addikt
Felmész vinyó gyártójának oldalára és onnan le lehet szedni pár diagnosztikai programot, stb. Azt nemtudom, hogy ezek tudnek-e javítani, de hátha.
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Melyik a legfrankóbb vinyó check progi? Igazából olyanra gondoltam, ami NTFS hibákat javítana. Norton Disk Doctor 2002-vel néztem, security descriptor hibát ír, de nem tudja javítani. CHKDSK sem javítja, és így nem tudom defragolni. Valami 5let?
Mellik progi lenne a legjobb ilyen check célokra és javításra?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest