-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
válasz
nagylaci32 #88498 üzenetére
erre en is kivancsi lennek. de majd elkezdem nezni appban az idot, es az allitolagos fogyasztast. ha sikerul kinyerni hasznalhato ertekeket, akkor igyekszem beirni ide : )
-
hcol7
senior tag
válasz
Nagya21 #88414 üzenetére
szia!
megrendeltem a linkeltet - v11 extra, 180e.
v11 absolute van ~45 ezerrel dragabban. az mivel tobb? kozben latok v10 absolute ot 180ezerert.
nem jar a lakasban kisallat, es kb 35% szonyeges felulet van, a maradek metlaki, es laminaltpadlo.jo a v11 extra nekem, vagy nezzek mast? nem szivesen mennek feljebb arban.
koszi elore is!
-
hcol7
senior tag
válasz
vodrosjozsi #88278 üzenetére
a formajatol, a hovezetestol, de elsosorban attol, hogy a genuine wok az nem rendelkezik tapadasmentes felulettel, hanem szenacel, vagy ontottvas anyagu.
utobbi nagyon kiraly, csak a sulya miatt az azsiai "stir-fry" tipusu felhasznalas nehezkes. -
hcol7
senior tag
válasz
Tothgera30 #87293 üzenetére
nekunk 5-6 eve megy, az un. turbo gomb adta meg magat 1-2eve.
-
hcol7
senior tag
válasz
dorika87 #87072 üzenetére
ez most 229ezer. ez a dvt hez hasonlo, kivev3 MI, azon kivul ugyanazt tudja.
https://www.arukereso.hu/Jump.php?ProductAttributeId=1342273822&ProductType=p&dat=qHAjuWWf6cDG0TXpZdNCOPhtpmzzsFef52BQbp1NDwiGNXmiCVqS5yc%2BVAarh4XS6dldSL%2BRaJvKlJPz%2F3rzgVIB3%2F6gFUN8fFzENnnTk1mDk2pBkrBKHkR3TYAxSu%2F12ZvhoQruhIAZ%2B3x2w2HgybFYipmCSznY29mbsB%2Fw0HQTqw2y2xFwxaUV14URnltGrmAkDKeV1X2CpXu9%2BdLRjqSNfGle1%2FfzuoIhFS98lHueCx1asNciE%2Bgzw8I9m31YVTOj28Gi2BQ14%2F2VTBJZKVyYI7iNVcY%2FNMqE4RuRoHTXRQW083HhCvGwoTPoRZY%2Bx1NGzLFY8ajUOn9B17IbYvPCfprPF210ZeSR2Ux50Id1oG2mgmK2XArprPxKd3RDZ2VkOH3h9XuIGAYdI041U%2FFnrX0gciVqL1ZvCwCWTTFAM8pjX1W1uUlN7q1saIog&pp=c9ba0e839041f6810ed8f50719d0fe36&sc=17&ptp=2&ct=highlighted&cp=Row&op=3&pt=productCart&ssize=xs&cx=240&cy=680 -
-
hcol7
senior tag
válasz
BB9000 #87073 üzenetére
itsec szakmabelikent ruhellem az osszes IOT cuccot, amik feleslegesen masznak ki a netre tovabbi problemakat generalva, de boomerkent ugymond beleoregedve a flowba mostanra kifejezetten elvezem a szaritogep smartthings integraciojat, hogy pl tavolrol eltudom inditani a szaritast megfelelo programon, ha egeszveletlen anyosom van ott, es pakolja be a ruhakat, mert az a korosztaly meg techanalfabeta. az is fasza, ha epp nem vagyok a kozelben, es szol az app, hogy vege a szaritasnak, mert a standard 2+oras periodus akar a felere is lemehet, ha olyan a toltet. es akkor nem marad benne gyurodni. stb, stb.
: ) -
hcol7
senior tag
válasz
dorika87 #87072 üzenetére
ontosztitosra(selfcleaning) az osszes altalam felhivott szerelo razta a fejet, hogy nemfasza, mert nemfersz hozza a hocserelohoz.
eloszor enis azokat a boschokat neztem, de aztan letettem errol a "funkciorol".
fentebb nehannyal jobbam kifejtettem.sok szerencset a donteshez ; )
-
hcol7
senior tag
válasz
bandus #87050 üzenetére
MM eladoktol van az info + korbe is telefonaltam random forgalmazokhoz, es volt ahol tudtak.
amit linkeltel, majdnem 100% ra megegyezik az altalam linkelttel, szerintem egy szeria, csodalkoznek, ha kevesebb szenzor lenne benne. de azert jarj utana.
samsung.com on is elegjo a tech sheet, de arra konkretan nem emlekszem, hogy a szenzort irta-e.
ja, a masik szuper funkcio a dryclean, ami rohadt jo szerintem. ha joltudom hygienie programnak is nevezik, goztisztitasnak. az enyem tudja.
(herotom van az allando felesleges mososzeres-oblitos mosastol, tonkreteszi a ruhakat.) -
hcol7
senior tag
válasz
bandus #87050 üzenetére
nekem nincs keret, azzal a kepben nemtudom pontosan mi a szitu, de a meretek szabvanyosak, igy a korabbi miele helyere ugyanugy felfert az LG mosogep tetejere a szarito.
annyi h a vizszintezo talpacskak a mosogep tetejenek a szelein levo "padkakra" esetlegesen felulhetnek. de ezek 6-8szog alakuak, megfelelo forditgatassal sztem ottis beul a "gallerok" koze. -
hcol7
senior tag
válasz
tboy93 #87029 üzenetére
9kg felett caak ipari szaritogepek vannak tudtommal.
amugy igyis ugyis kikerul a mosas utan par darab, amit ezert vagy azert nem ajanlott szaritogepbe rakni + a mostani szaritogepeknek csomo ruhatipusra kulon (jolmukodo) programja van, legyen az torolkozo, outdoor, ing, pamut, etc. ezeket amugyis erdemes hasznalni, nem bullshitek. es a 2+oras szaritasi ido akar a toredekere is lemegy, meg akkoris, ha "vegyes" a toltetprogram.
ez utobbihoz nem art minimum 3 nedvessegszenzor a szaritoba, samsungnak ez megvan, boschnak egyenesen 4 van, de ok meg eroltetik az "auto" hocserelo szortisztitast, ami jolhangzik, cserebe hozza sem fersz, es egy ido utan ugyis szoszos marad->csokkeno teljesitmeny->hosszabbodo szaritasi ido->legvegul szerelo.
mi most vettunk egy samsung DV90T6240LH/S6 ot, csak jot tudnek rola mondani, nagyon kiraly.
pedig elotte miele volt, igaz 20 eves, csak sajnos az nem hoszivattyus volt, es messze nem ennyire okos.
ez jo draga volt(260ezer+20ezer a plusz 2 ev gari az alap 3 evre), de nem bantam meg.
270ft nyi aramot evett meg 2.5 het alatt. (smartthings appban lehet nezegetni a fogyasztast).
csak ajanlani tudom. -
hcol7
senior tag
tavaly egy 4napos nyari hosszuhetvege elott elromlo hutoszekreny szituba esve, panikvasarlas soran samsung hutom lett(190 magas alulfagyasztos kombi). eszembe nem jutott volna samsungot venni, de vegul egy rohadt jo huto, csendes, vekonyfalu, szep, es kifogastalanul mukodik.
raadasul 3+2ev gari. igaz a +2 evert fizettem 20 vagy 30 ezret, de megeri, mert az ezt megelozo 8 evben ket huto is feladta a melot, es ordas szopas volt veluk. eztmeg idejonnek es kicserelik, ha bedobna a torolkozot. -
hcol7
senior tag
sziasztok,
kereses alapjan nem talaltam szaktopicot, igy batorkodnek ide beirni a kerdesem..
csaladban palfordulas tortent, es a petpalackos bubis vizezest szandekoznank visszacserelni sodastream-es megoldasra. ezutobbi -a szodagep- mar megvan. ehhez mi a jelenleg ajanlott kancsos vizszuro megoldas - figyelembe veve, hogy perpill nem akarnank csapra szerelheto 2-300ezres befektetest eszkozolni.
sidenote: en hajlok a csapra szerelheto, karbantartasmentesebb megoldashoz, de amennyiben ugyanezt kancsos-szurocserelos setuppal kivannank megoldani elso korben, akkor mi lenne a hozzaertok javaslata?
koszi, udv,
andras -
hcol7
senior tag
sziasztok,
lassan esedekesse valik uj ruhaszaritogep vetel a 4 tagu csaladban. elengedtem sok keresest a forumon, de nem talaltam frissen porgo tematikus topikot. van ilyen?
elore is nagyon koszi, udv,
andras
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Duotts C29 elektromos kerékpár
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Corsair TC100 RELAXED gamer szék jóformán új
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest